... všetko o BMW ...
jokkke napísal:vyzera to dobreee ucinnost je aka ??
majro napísal:ako myslene je to velmi dobre.. za kreativitu![]()
ale myslim, ze v tom airboxe to nebude to, co by to malo byt.. to uz radsej z hliniku, alebo alobalu na kolace odtienit komplet sisku a problem ako tak vyrieseny.. najprv som ti chcel pisat, ze to ti je naco siska, ked je v uzavretom onom.. ale potom som si na dalsich foto vsimol dalsiu dieru na privod vzduchu z dola, cize fajn.. neviem, moc sa mi to nezda, ale tak aspon z toho vrchu ti nieco moze nasat.. podla mna ideal je, ked je okolo volnost, nech moze nasavat odkial sa mu zachce.. kazdopadne pokial ti to funguje ako ma, a si spokojny, tak pekna praca
kiwic napísal:Silno pochybujem, ze kvalitna vlozka (siska)(K&N, JR, Green, Pipercross, ...) saje viac bordelu ako obycajny papierovy filter, inac by sa nepouzivali v motorsporte a pri upravach motorov, ale o tom sa da polemizovat![]()
Odtienenie si si mal radsej urobit z plechu a vzduch potiahnut od skary vedla svetla ako je origo (mal by kratsiu a priamejsiu drahu k filtru), ale aj tvoje riesenie je celkom v pohode.
lukaslh napísal:podla mna bol napad bol genialny, akurat prevedenie cele zle...
teraz som si vsimol ze vaha je povodne pripevnena o horny plast do jedneho skoseneho rohu pod 45 stupnovym uhlom....
majro napísal:....podla mna je to fajn prevedenie, len na zimu by som skor dal origo airbox, kedze sa ti vplyvon namrazy a podobnych veci s naslednym mrznutim moze vytvorit na siske sajrajt na tej bavlne, a moc prijemne to nieje davat dole.. plus neskor sa ti okreje aj motor, cize motor dhsie za studena, co mu neprospieva dlhodobo :)
lukaslh napísal:....a ked uz by som potreboval nasavat co najchladnejsi vzduch, tak by som ako prve vyhodil cele sanie a dal 4-klapku, tam by vzduch od filtra po ventily v hlave presiel omnoho kratsiu vzdialenost tym padom by mal omnoho menej casu sa zohriat ...
edit: kiwic sisky v motorsporte sa pouzivaju preto lebo tam ma motor zivotnost 10 000km a nie 250 000 ako mame najazdene
lukaslh napísal:sisky v motorsporte sa pouzivaju preto lebo tam ma motor zivotnost 10 000km a nie 250 000 ako mame najazdene
wladas47 napísal:
keďže som sa trocha prepočítal .