Panak666 napísal:nakonec jazdis skor ako ja zdendno :)
No Zdendo,musel som, bo uz som nutne potreboval auto.A hlavne,vela ludi mi hovorilo,ze som chuj a aby som to dal do srotu,ze to nema vyznam a ze to nikdy nedokoncim atd....Proste podripovanie,drble reci a aky som ja k...t,ze to vobec robim,atd.,atd....
Tak ma to nasralo

a ja som im dokazal,ze ked sa clovek nevzdava a veri si,je mozne vsetko.
To si mal potom vidiet tie ich pohlady.Kurva,ale ani jeden z nich potom za mnou neprisiel,aby povedal napr...sorry,az taky k..t si neni,alebo,ja neviem..neveril som ti ,ale zavladol si to..a pod...
Necakam a ani nechcem ovacie a chvaly od nikoho,ale sere ma,ze ked ma niekto nazve chujom,co sa nerozumie tomu co robi a nikdy to nezlozi a potom ked mu dokazem,ze nemal pravdu,tak nema ani tolko chochmesu,aby aspon bozaj ma rit povedal.
Ale co uz,ludia su vseliaky.A je mi to jedno,lebo pre mna je dolezitejsi nazor cloveka,co ma BMW rad a tu na klube ja nas chvalabohu dost.
Apropo,jazdim sice skor ako ty,ale moje auto nie je ani zdaleka na takej urovni ako tvoje.Ta vyvaracka,detailing a celkovo pristup k E30cke - respect

Prajem Ti ,aby to bolo hotove cim skor a mohol si jazdit.Je to uzasny pocit,nieco taketo dokoncit a potom sa zviest. A ja ti k tomu pridem