Veru tak bracho,ako hovoris, bolo to trapenie.Problem bol v tom,ze ani za boha sme nevedeli preco to nejde.
Palivo davalo (teraz viem,ze az moc

),iskru davalo,ale ani za chuja chytit.
Tak sme vymenili vstreky za povodne a potom asi tristo krak vymienali RJ a skusali.
Nic.
Tak sme vytiahli palivove rele a tocili a tocili a tocili......a nakoniec motor nabehol.Ale kedze nedostaval benzin,tak zhasol.
Takze znova...odpojit rele,natocit a hned zapojit rele.Takto sme to spravili cca. 6 krat a nakoniec uz bawo chyta normalne aj so zapnutym palivovym rele.
Nie je to este idealne,ale aspon to ide.Problem je ten,ze aj ked sa motor zahreje,otacky dost kolisu.Kolko,to neviem,nejde mi otackomer.(nevie niekto,kde moze byt chyba?)Napadlo ma,ze ked som cistil skrtiacu klapku,dal som
tam druhy snimac skrt.klapky a je mozne ze som ho nedal do spravnej pozicie a RJ nedava vstreky uplne idealne.
Dalej sa mi zda, ze tam ide az moc paliva a zachlastava to.Mam dva regulatory do 3 bar a na oboch to ide rovnako,takze tam problem nie je.
No klubaci,ak mate nejake rady,postrehy alebo napady ako poriesit ten volnobeh,tlak paliva a otackomer,tak sup to sem,nech to mozeme hodit na cestu a konecne ho prevetrat.
Vsetkym vopred dakujem za pomoc pri ozivenie tohto projektu.