... všetko o BMW ...
Mishroom napísal:Parádne vozenie si kúpil, gratulujem - sánka dolu šéfe. M3 sedan a facelift je neskutočne krásne auto. Veľa šťastných km
typecek napísal:ahoj krasne auto.chcem sa spytat v ktorej lizingovke si ho bral a aka bola akontacia?
LOKI napísal:
to teda je a aj farba je super...taku som uz raz mal. V ciernej sa stracaju linie auta. Na SK je vyber dost tragicky, bud km 150 tisic a chcu za to strasne prachy alebo priklad za vsetky - coupe z bytce, ze bolo kradnute, je tam prerazene vin a podobne pikošky
kompre napísal:ake pekne rodinne vozitko
LOKI napísal:
Dakujem Milos. Nie zatial nie. Mam ju 10 min z domu tak tam niekedy skocim zmerat ale tieto FL mali poriesenie nejake motorove veci, tak by mal byt vykon OK a nie do 400koni ako eMka do 2009. Akrapovic a kompresor by potesil ale skor nie ako ano...cas ukaze.
levi_strauss napísal:Co ta dakar gelb? Ona pribeh mat nebude? IMHO si ho zasluzi, kedze tych aut je ako safranu.
//MPower napísal:Užívaj M3, hlavne daj preč katy alebo dačo nech viac vynikne ten sound V8 lebo v serii je to pritlmene dost podla mna.
Inak som si všimol tvoje cenove ponuky na auta tieš si asi nevedel čo presne chceš, naposledy som videl na M3 :)