Paradny bol zraz. Peknu mas tu e60-ku s tymi bbs-kami. Nevies nahodou ake motori boli v tych e36-kach s tymi BBS-RS co boli uplne nazemi medzi tymi lestenkami ???
kua nedas si pokoj s tymi replikami co? ale konecne aspon rozmer si trafil, popici to je fakt super a este mi povedz de mas prednu znacku ha? pan vodic?
pekne su tie repliky, a auto ako celok tiez :) pocuj ako dlho ich mas na aute? nemas s nimi nejaku negativnu skusenost? lebo od nikoho som vyslovene nepocul ze teda su dobre za tu cenu, ci nie su blato atd....
www.auteltech.sk - automobilová diagnostika, inšpekčné kamery www.startpp.sk- štartéry a alternátory na všetky druhy os. a nákl.automobilov, predaj a servis
chcem sa opytat na ten slnecny pas na klimakomfortnom celnom skle ,ci to je origo a kde to zohnam ...rozmyslal som uz nad tym skor ,ale myslel som ze na klimakomfortne sa to nedava ...ale u teba to je good
760E BMW najdrahsie sklo ake sa tam ponuka (vynimka head-up)
Mam fakturu.. :))
Diky, uz mam 3 sadu tychto Dare LM a nedam na ne dopustit (predtym 8j/8j 18" a 8j/9j 18"). Tieto kolesa od BBS stoja 4800 EUR co je trosku menej ako polovica ceny auta.. samozrejme bez pneu.