Nie su tie predky uz tak von ze ti pri vytocenych kolach chyti blatnik? Ked uz chyti bude neskoro. Vyzera to dobre o tom potom, ale nechcel by som zazivat v zakrutach stahovanie zadku
tak snáď sa nič také nestane.. ale tak skús naplno vytočiť a poskákať trochu po kapote či ti nešuchne koleso. predsalen ked chytíš niekde nejakú jamu alebo skok v zákrute, môže to byť nepríjemné prekvapenie
tak snáď sa nič také nestane.. ale tak skús naplno vytočiť a poskákať trochu po kapote či ti nešuchne koleso. predsalen ked chytíš niekde nejakú jamu alebo skok v zákrute, môže to byť nepríjemné prekvapenie
..nie som si uplne isty, ci sa to poskakanie v kombinacii s podvozkom KW v.2 prejavi az tak, ze by to suchalo
to skákanie po kapote som myslel obrazne, hádam viete čo som tým chcel povedať. neviem kolko to kwčko pustí či je také tvrdé, preto by som to radšej najprv vyskúšal
3,7 je chujovina...radsej 4,2 spotreba rovnaka, vykon uplne inde
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
nebavime sa ale o novych autach...vzhladom na stav konkretneho modelu sa ti moze stat ze 3,7 bude zrat aj viac ako 4,2 vravim nie je to bohvie aky motor
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín