... všetko o BMW ...
voMacK napísal:
Uz kasli na to, oka? Nepoznas suvislosti, ani osoby, tak uz radsej nic nepis, lebo kazdym prispevkom sa len viac a viac strapnujes.
TomasE36 napísal:
Ok pan velitel vesmiru![]()
Na tvoj level trapnosti sa aj tak neda dostat
voMacK napísal:
A neda si pokoj...![]()
Tak dobre..este nieco napis. Takych, co sa radi strapnuju na internetoch neni nikdy dost.
TomasE36 napísal:
Uz si splatil tu dizlovu zdechlinu?
ROKI49 napísal:
Bola to zabava vidiet, ako sa snazis si zachranit tvar, po tom, co si sa strapnil s tou zavistou. Vkuse sa zakopavas hlbsie a hlbsie, ale uz to nie je ani sranda, ze si sa mentalne zasekol na strednej skole jepko....![]()
![]()
Hugino napísal:Nechápem, prečo stále musíš kopkať nožičkami ako poniektorí členovia......namiesto uznania chyby.....ale je to vtipné sledovať, ako sa z toho snažíš dostať
TomasE36 napísal:
Ja som chybu uznal Huginko, len poniektory potrebuju stale vyrivat a bavi ma im na to odpisovat
Hugino napísal:Jediný, ktorý začal vyrívať si bol ty.....ale asi žiješ v spoločnosti, kde človek človeku závidí aj drahšie topánky......tobôž keď niekto má Porše a druhý nie
TomasE36 napísal:
Tak teraz si to zaklincoval poradne![]()
Vsetkym Vam zavidim chlapci, priznavam sa
voMacK napísal:
Este zo zaciatku si bol ako tak na smiech..ale teraz uz zacinas skor vyvolavat strach a obavy z toho, ci si odniekadial neusiel...