Asi máte pravdu obaja - nepoznám až tak do detailov e34, ale jedno je isté - originál plechy vydržia viac ako náhradné! Pridávam fotku (jediný dôkaz) z nedele, keď sme boli s manželkou a "veteránom" v Bratislave. Keď sme odchádzali, na parkovisku pri obchode na Romanovej (Petržalka) som zdravil mladého "bavoráka" v e39 s eč. B? 530 ?? Je to niekto z klubu? Cesta do Bratislavy prebiehala v pohode. Cez Žilinu po diaľnici smerom tam a cez BB a Mýto pod Ďumbierom - Vyšná Boca nazad do Ľubice. Táto naozaj kombinovaná trať, po ktorej som sa snažil dodržiavať maximálne rýchlosti!, preverila autíčko hlavne po kondičnej stránke. Zabával som sa na vodičoch, ktorí ma predbiehali z kopca, lebo som išiel len 130-tkou, a ja som ich predbiehal na rovine a do kopca - 130-tkou, (zriedkavo máličko

vyššou) keď ich autá nestíhali. Na 737,5 km, ktoré som v ten deň najazdil, spapal "veterán" 65 litrov benzínu, čo je cca 8,8 l/100 km. Tak neviem, kto má akú spotrebu na podobnej motorizácii - 520i? Mne sa to zdá celkom primerané ...