S autíčkom jazdím už viac ako pol roka. Za ten čas som na ňom urobil len pár kozmetických zmien - nový ušitý kožený kryt okolo radiacej páky, opravená a nastriekaná maska, "rozhýbané" skrutky nastavovania svetlometov, vyčistené a nastriekané prahy ... proste také drobnosti. Keď som si myslel, že so "strieborným veteránom" budem jazdiť len príležitostne, tak som sa našťastie veľmi, veľmi mýlil. Toto autíčko by si nezaslúžilo stáť v kúte na dvore celý týždeň.
Na kombíku "Fiat Dobló" som vybral zadné sedačky a funguje už len ako dodávka a na ťahanie vozíka. Ostatné dopravné úlohy - vozenie sa do mesta a na výlety - plní "strieborný veterán". Keď som ho kupoval, navrhovali mi, dokonca aj bývalý vlastník auta, aby som si so sebou bral cisternu s benzínom. Tak som zo začiatku jazdil ekonomickým štýlom, aby som zistil, aká bude spoteba a "neskrachoval" som. Plnú nádrž som vyjazdil, natankoval a vyšlo mi, že 100km dokážem prejsť aj za 10,- EUR

Teda, pod 7 litrov na 100km kombinovanej jazdy
Teraz už nemám dôvod jazdiť "ekonomicky", spotreba aj tak nepresahuje 10 litrov na 100 km

a spokojný "strieborný veterán" je so mnou na ceste každý deň. Keď takto vydrží počasie ešte pár dní, zimovať bude pod novým prístreškom na dvore, ktorý som mu postavil, aby mi ešte dlho vydržal a slúžil ako doteraz