Streda, 4. Augusta 2010, 11:35
Takže po dlhšej odmlke a mnohým povinnostiam som príbeh zanedbával,auto však nie. Čo máme nové, dokopy nič, ibaže som sa zas poučil na vlastnej chybe. Pred dvomi týždňami mi auto zdochlo na križovatke, po 5 minutach naskočilo (toto sa zopakovalo 2 krát) avšak došiel som domov !! Potom už auto nenaštartovalo. Musím uznať, že niečo na tom bude, že keď sa o autíčko staráte, nikdy Vás nenechá niekde mimo. Najskôr že to bude volnobežný ventil, tak hybaj ho rozobrať, prečistiť, založiť, stále nič .. auto točilo ale neštartovalo .. nehádzalo iskru ..indučka v poriadku, už som si myslel že odišla riadiaca (bil som sa do pŕs že to nemôže byť čidlo otáčok kľukovej hriadele). Po dvoch dňoch premeriavania akéhokoľvek relátka, čidla a neviem čoho, som si predsa len povedal, že zmeriam už spomínané čidlo - kedže som si po výmene staré nechal, zmeral som najskôr to, vyhodilo mi nejaký ten odpor .. zmeriam nové a to neukázalo nič .. amen tma.. vymenil som čidlá a auto okamžite naštartovalo - 2 či 3 mesiace staré čidlo je úplne KO. K tomu prečo som sa zase poučil na vlastnej chybe, Zajo mi písal, že mám kúpiť origo čidlo, pretože on najskôr kúpil neorigo a musel ho meniť, no ja nie .. čo už ..ešte že je tu možnosť reklamácie a vďaka Rasťovi-herri13 to snáď vybavíme. Takže auto behá na chybnom čidle, je cítiť že mu niečo je,ale odviesť odvezie. Ešte nám kus tečie vodná pumpa ..takže aj do toho sa musím pustiť. A včera som chcel prehodiť káblovačku zo spolujazdcovej strany (mám tam UK dvere, čiže vodičove) na vodičovu, kôli ovládaniu el. zrkadiel - smola, nepôjde to, musím vytlačiť schému a natiahnúť káble priamo z riadiačky, to bude srandy. A na stole mám rozobratý sword, som zvedavý či sa mi podarí ho dať dokopy. Inak radosť z jazdy stále ostáva a milujem to auto :)
BMW E61 530dA
ex BMW e38 740i 6q.
ex BMW e34 535i M-Tech
ex BMW e36 320i Touring
ex BMW e30 325ix Touring
ex BMW e32 730iA
ex BMW e34 525Tds Touring
ex BMW e32 730iA
ex BMW e34 520i 24V