Streda, 3. Marca 2010, 12:56
Celú zimu nebolo na auto veľa času, avšak jazdilo ako malo :) Jediný problém bol v tom, že nezobrazovalo na prístrojovke správne zaradený rýchlostný stupeň, napríklad keď tam bol Neutral, nezobrazilo nič, na Parkingu zobrazovalo 2 a počas jazdy na Drive hádzalo Rko, čo je dosť nepríjemné, pretože riadiaca zaznamenala že je zaradené R a nepreradila na vyšší stupeň a k tomu svietili spitaočkové svetlá, bolo dosť komické keď si auto ide 120 a svieti spiatočka. Dnes bolo doobeda viac času, tak som sa na to šiel pozrieť. Vedľa riadiacej páky je malá čierna krabička, ktorá má za úlohu snímať zaradený rýchlostný stupeň. Po jej vybratí a rozobratí som sa zhrozil, jazdec dobre nepriliehal na dráhy a dráhy boli zaoxidované a špinavé po máriu. Chytil som špiritus, vatové tyčinky a poriadne som to prečistil, dráhy som prebehol šmirglom 1200kou a kde ani ten nepomohol, pomohol hrot ihly. Nevravím že je to maximálne profesionálne, ale po zložení a namontovaní do auta ide všetko ako má, zobrazuje ktorýkoľvek stupeň od Parkingu až po 1.
Mám i ďalšie veci na ktoré sa musí pozrieť: palec rozdelovača, presnejšie výko rozdelovača, lebo občas vynechá jeden valček, káble a sviečky sú v poriadku !!
Ďalej odchádzajú kondenzátory na prístrojovke, keď je v aute teplo a zohreje sa pristrojovka, prestáva fungovať, po vychladnutí ide ako má. Cosmo mi poslal jeho budíky, s vymeneným čipom ako i kondenzátormi, takže už len čakám na zásielku a vymení sa to. A za ďalšie,musím vybrať sword a premerať to a dať ho dokopy.
AKo roboty ešte veľa,ale keď bude voľno sa nebudem nudiť.
-
Prílohy
-

- umiestnenie hneď vedla riadiacej paky
- umiestnenie.jpg (214.26 KiB) 1336 zobrazení
-

- bez krytu.jpg (204.54 KiB) 1336 zobrazení
-

- kryt, telo a bežec
- rozobrate.jpg (286.51 KiB) 1336 zobrazení
-

- po vyčistení a premazaní