no jak donesiem kola tak omrknem jak to vyzera, golf vyzeral dobre, takze predpokladam, ze robotku ma peknu.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Jeden kamarat tiez mal doma,taketo chrome svetla,ja som mu navrhol aby prestriekal tak isto,a ze uz ani predat ich nechce,a teraz tu vidim to iste u teba.
zatmavene smerovky,takto by to mohlo zostat,ak to nebude ok tak pojdu dymove depo momentalne zhanam aj nejake zaujimave disky na leto,kedze uz je cas prezut
Prílohy
M3 vyfuk uz je na aute,zvuk je trosku mohutnejsi oproti serii
e39 540 sedan e36 323 coupe EX e30 325 coupe EX e36 320 coupe EX e39 523 sedan EX
Dymove smerovky su lepsie ako tieto uplne cierne... Na kolesa je este skoro...u nas je vsetko pod snehom momentalne...
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
dogg lenze v udh (udolie dutych hlav) je teplo uz dost dlho :) gajdy tak ako, kurierujem ci?
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
no dnes to vobec nevyzera na letne kolieska no uz treba zhanat..... Dogg88: ako vravis asi pojdu dymove jararak: asi nic z toho,uplne nieco ine chcem skusit,cakam na dobru ponuku
e39 540 sedan e36 323 coupe EX e30 325 coupe EX e36 320 coupe EX e39 523 sedan EX
donesiem ti ladvinky na skusku? ta toten s tymi kolesami ma zastreli
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín