... všetko o BMW ...
jararak napísal:miro prepac, ale o e36 vies kulove, mas akurat jednu co sa podoba mojej, ale ta sa stretla so stlpom
predna maska je tam, kde ju v 97 namontovali v nemecku, akurat ladvinky ma vymenene a oterove listy su tam isto, nebolo nahradzovane, chromove kruzky su na hodinu roboty a je to len detail, predne svetla su v hodnote tvojho auta. a co by bolo kebyze ti poviem ze auto ma lpg? ak sa ti nepaci pojem nedotknuta, tak potom pouzijem pojem v povodnom stave, po tom co bola rozbita 328 od hectora/maja320 a grizlyho 320
jararak napísal:miro prepac, ale o e36 vies kulove, mas akurat jednu co sa podoba mojej, ale ta sa stretla so stlpom
predna maska je tam, kde ju v 97 namontovali v nemecku, akurat ladvinky ma vymenene a oterove listy su tam isto, nebolo nahradzovane, chromove kruzky su na hodinu roboty a je to len detail, predne svetla su v hodnote tvojho auta. a co by bolo kebyze ti poviem ze auto ma lpg? ak sa ti nepaci pojem nedotknuta, tak potom pouzijem pojem v povodnom stave, po tom co bola rozbita 328 od hectora/maja320 a grizlyho 320
GAJDY007 napísal:Je to jedno z mala e36 na slovensku v takom dobrom stave, a dam zanu ruku do ohna, a cena tvojho sa so svetlami urcite neda porovnat rovnym dielom to mas pravdu, tvoje auto je minimalne dvakrat take drahe...a nadavat si chod do svojho pribehu a nemusis mi to hovadit tu. Auto nie je seriove to mas pravdu ved si ho upravujem podla seba ako ja chcem, ale je v perfektnom stave ako malo ktore na slovenskej bmw scene, a ci veris alebo nie je mi to fuk, nepotrebujem to nikomu dokazovat a ani sa s nikym natahovat, to ma fakt nebavi, takye tymto by som to uzavrel...peace
jararak napísal:miro, ked nerozoznas mpaketove listy od obycajnych tak nepoznas e36, ta burana e36 je moja a nemam cas na nej dopasovat diely, v pribehu vyzera tvoja rovnako, pritom si jej to urobil sam. nikto ti nenadaval, ty mne ano.
prepac gajdy, ze ti to tu zasieram/e, len som chcel rozpisat moju myslienku, zjavne nestacilo ako som ju napisal par riadkov vyssie