Takze auticko ide krasne...vysmiaty som od ucha k uchu ked sa mrknem z okna ako stoji pred domov alebo je zaparkovane v tepluckej garazi. Cez vikend bolo umyte a nalestene ale dlho to nevydrzalo pretoze nezmary pocasia urobili svoje a po prvej jazde sa to hned za...spinilo

takze lestit a umyvat sa bude az ked tie biele cuda uplne zmiznu a pride pani jar.
Co sa tyka uprav auta v najblizsej dobe tak to bude vymena prednych kotucov pretoze zacali suchat pri brzdeni ako keby kov na kov, dal som koleso dole a su poriadne uz vydrete. Takze zrejme dopredu pojdu Brembo MAX.
Dalej vymena prednych ladviniek za origo s chromovym lemom a cierne rebra, a zrejme aj smerovky pretoze tieto sa mi nepacia, pojdu tam obycajne, mozno dymove, neviem ako by to slo k tym chromovym Hella svetlam.
Zatial som nezistil ziadne ine nedostatky co sa tyka funkcnosti a technickej stranky vozidla.
Tesim sa uz na teple pocasie bez snehu aby sm tam mohol prezut na motorsporty pretoze teraz to vyzera ako nejaky nakupny vozik
Lak je fakt ukazkovy, ked to porovnam s byalou e36 coupe, tak sa to vlastne ani neda porovnavat
Jediny taky vacsi nedostatok je predna kapota ktora to schytala pri krupobiti, a su tam preliaciny. Stastie ze to Array mal pod pristreskom a neodnieslo si to cele auto, to by bola velka skoda. Neviem ako by sa to dalo spravit, viem ze v Ba je firma co nieco take robia ale toto su velmi male preliaciny, a hlavne BA je to na druhej strane Slovenska.
Este zopar slov k automatu. To bola jedina vec ktora ma pri pohladne na inzerat odradzala, ale vsetko ostatne ju prevalcovalo. A nakoniec je to prijemna skusenost, halvne ked som doteraz v ziadnom automate nesedel. Je to velka pohoda, clovek si musi zvyknut nato ze lavu nohu nepotrebuje a moze si ju vylozit hoc aj na palubovku

a takisto prava ruka ktora mi este stale pri spomalovani pred krizovatkou hlada kvaltpaku aby som tam hodil nizsi stupen. Avsak netreba takze sa len usadim chytim volant oboma rukami a ide sa. Velka spokojnost, radi krasne hladko a v sportovom rezime toci az do
cerveneho pasma, kde by som mozno s manualom uz ja preradil
Prihadzujem aj zopar fotiek, zatial nic moc, ale nebola prilezitost nieco poriadne nafotit.