... všetko o BMW ...
tuke67 napísal:mazes prispevky mazes ? napis dovod preco predavas tento zdrep a este za tak nekrestanske peniaze
vrabec771 napísal::-$
tuke67 napísal:to auto patrilo pred rokom mne , bohuzial som bol nuteny ho pustit do sveta , mam ti napisat v akom stave a za ake peniaze som ho kupil ja ? mam ti napisat za kolko som ho pustil do paštekárova ? mam ti zratat tvoje investicie . chces vediet kolko na tom chces zaryžovat . si normalny prekupnik a taky tu nemaju co hladat
Demkowicz napísal:zavistliva Slovač pojebana, kazdy kto vie zarobit na niecom na com ja neschopny dement neviem uchmatnut ani euro navyse je priekupnik , zlodej a dokonca mafian... debilizmus
tuke67 napísal:demkopic ty koho nazyvas neschopnym dementom , co sa tu do toho jebes smrad zasraty. nepoznas vsetky suvislosti tak drz picu ked ta nikto neoslovil . perfekt - je mi u riti za kolko predavas ten voz , kludne si nan hod aj dva razy tolko , ja som tu len chcel naznacit ze si vychcana suka ktora si mysli ze ked vymeni dve ramena pritiahne dve skrutky tak ma razom v garazi zlatu hus . ale sak cakaj , mozno nejakeho kokota najdes , beha ich po slovensku dost