Tak dalsi tyzden za mnou a znova som umyl auto z vonka aj z vnutra.... plus taka drobnost... bmw dostalo novu spojku a dvojhmotu
Riesil som vibracie pri rozbiehani a nakoniec to bolo sposobene tymito dvoma nezbednikmi... Som o dost stovak eur lahsi takze som musel odlozit nakup letnych diskov a inych veci, ale je pre mna prioritne mat auto v technicky bezchybnom stave, takze peniaze isli tam kde mali
Okrem toho ma uz asi mesiac trapila zadna naprava. Jemne povrzgavanie sa dostalo na level storocnej branicky k sliepkam a ja som zacal nosit okuliare (tzv superman taktika

) aby ma ludia nespoznali lebo som sa hanbil ako hovado...
Skusil som prestriekat silikonom ulozenie pruziny - nepomohlo
Povolil som a premazal stycne plochy ramien - nepomohlo
Nakoniec som vcera isiel do lekarne a kupil dve injekcne striekacky a asi 8 ihiel s roznou velkostou. Napadlo ma totiz ze ak nepomohlo premazanie silentov z vonku tak mozno pomoze premazanie z vnutra. Postupne som vsetky napichal silikonom a bol som sa previezt asi 3 km a vrzganie postupne prestavalo az nakonie uplne zmizlo!!!
Takze 2 hodina oprava ktora stala dokopy asi 2€ :)
Nakonie som auto kompletne umyl, pridam par foto pred a po. (z vonku som ho uz nefotil lebo na kazdej strane tu pridavam fotky umyteho auta