no ten predok lepsie nejde som sa nato kukal ani rohy mi moc nesedia ale tak co narobim ani zadne kridlo moc nieje podla mojich predstav ved uvidis na zraze!!!Difuzor som chcel 2ty ale stoji velke love tak uvidim mozno ho dam do ciernej!!!
ale nechapem jak si zasrany taiwancan moze zapytat hentaku sumu za repliku.. to je fakt na hlavu. skor by som sa poobzeral po origo. alebo skusit najst nieco lacnejsie..
no to hej ale nieco v normalnej cene sa to neda zohnat !!!!!! hmmmm??? Ebay je pre mna spanielska dedina neviem ako sa odtial objednava!!!popripade nevedel by to niekto vyrobit z karbonu?
takze kola ostavaju pozitivna sprava dedo jozef dostal balik velky ako svet a vnom bola bola nowa 19ka MVR takze to co bolo narazene a bolo 2x zvarane pojde prec lebo 2x praskla zvarka tak som sa rozhodol najst druhe ale kedze som nasiel 2ks z nemecka tak som ich objednal a uz su doma!!!! dufan ze vsetko dobre dopadne a budeme zasa na letnych
dobre si urobil, pekne kola, inak tie kola s tým lipkom na ilustračej fotke čo si nahodil su ,,brutus,, tie tvoje su v tom naj ze su jedinečne a málokto ich má na E60-tke, chvalim len ich čim skor nahod a davaj pozor na ne