tak konecne som si nasiel cas a rozkecam sa troska plus slubene fotky:
takze ako som spominal moja ctena rit sa vozi v myslim si ze veeeelmi zachovalom BMW E36 325tds. Vela ludi vravi ze si stym budem mat kopec starost a neviem co vsetko, hlavne cerpadlo ze budem s meradlom nastavovat jak blazen. to ma nastastie necaka (aspon v blizkej buducnosti) kedze je da sa povedat cerstvo nastavovane, nejaky klubak z popradu ho nastavoval aj pomocou diagnostiky, opet velke dakujem BRAMBORAK-ovi, o starost menej mam :) motor je meneny, je to TD-ckovy motor ale v tds uprave.
Takze motor je fakt uzas, podvozok? Od vyrobi M-kovy je to tuhsie trosku ale je to zatial postavene na 15" diskoch a balonaky. na 16" (17") to bude akurat. Ano bude to tvrdsie a to prave chcem

(ano som blazon

)
Vybava, nic extra, -manualna klima (dokonca aj funguje

)
-predne elektricke okna
-central (nie dialkovy)
-posilovac riadenia
-ABS
-tazne
- ///M prahy
(ked som nieco zabudol neskor dopisem)
Nutne opravy:
-za tepla a sucha vrzgaju pedale
-volant pri otacani vrzga a skace hore dole akoby bolo lozisko vybite alebo take cosi
-predne lave koleso je troska mimo osi, sposobene havariou, este bramborak mal nehodu, vyzuta pneu a nasledne vrazenie do kopy hliny....pravdepodobne skriveny tlmic, mozno rameno skor by som to typol na ten tlmic este som nemal cas pozriet sa nato
-v interieri tapacir stresny ma odlepenu latku
-osvetlenie pod slnecnymi slonami maju zle kontakty svieti to kedy chce

-tazne ma zaseknuty zamok preto je este nahodene
-nastavit rucnu brzdu (apsolutne nebrzdi)
-plus nejake kozmeticke vady, predsa len to neni nove auto
-sprcha
Planovane upravy:
-predna rozpera
-svor
-chip (uz caka doma

diky honziku :-*)
-vecsi intercooler ala ebay
-koli cooleru asi aj predny M naraznik
-dozadu difuzor (len problem koli taznemu s dopasovanim)
-mozno lipko na kufor
-AE kruzky
-nejake vecsie kolieska
(na luxuse si nepotrpim

)
A teraz fotecky, robene mobilom len tak na rychlo tak sorry, casom bude viac a viac a viac a viac a.....

cesta na oslavy do VW a nasledny zraz v BA dakujem matoE36 a jeho compactu :) diky brona

auto robi zatial iba radost a radost! (dnes nam poprsalo tak som neodolal

)