Auto som kúpil 10.10.2009, poradil mi kamarát, o BMW som ináč ani nerozmýšľal a teraz by som už nechcel nič iné

Jednalo sa o e36 tku 320i. Pocity boli výborné (presadol som zo škodovky

)! Okamžite ako sme došli, sme sa išli šmýkať, v tedy sme zistili, že má aj samosvor, veľmi som sa potešil, bývalý majiteľ o tom ani nevedel. Začali sa úpravy, samozrejme podľa €. Medzi prvými vecmi boli: výmena oleja, filtrov, náplní, výmena čelného puknutého skla. Navštívil som kamaráta, ktorý má 328i a tam som spoznal ďalšieho kamaráta ktorý má 318is, všetci traja máme rovnakú farbu

Od neho som potom kúpil 17tky elektróny. V lete sa nastriekal predný, zadný nárazník a podbehy do farby. Raz som našiel na jednom tuningu v HU v kufri fiatky športové pružiny AC Schnitzer za 80€... hneď som volal, kúpil a na druhý deň aj montoval... cca o 5 mesiacov na to som kúpil športové pružiny: nejaké TA Technix či čo, mám ich už vyše roka ale som veľmi spokojný, postupne som si objednal zadné svetlá s bielou smerovkou, tie boli tiež prasknuté, do predných svetiel LED AE. Pred týždňom sme preložili 2,3ku motor z angličana... trvalo nám to 3 týždne! No nikdy viac!!! Nič nepasovalo... veľa vecí trebalo prerábať, ešte aj dnes čakám, kým mi dojde funkčná váha vzduchu, lebo momentálne mám kamarátovú z 328i... Tak to je asi tak narýchlo, možno som aj na veľa vecí zabudol...