... všetko o BMW ...
HAZARD napísal:Pekne fotky aj cesta vyzera fajn.iak tie gumy preco si zvolil tento dezen a nie tie druhe?su ieto lepsie?lebo ako som to kukal tak tie tvoje uz nemaju podla stavu na skladoch.
deejaytommmi napísal:včerajšie vozenie Dobšinský kopec
maiki napísal:napisem to aj sem, to kridlo sa tam strasne hodiparada
AndyBB napísal:moc pekne konecne niekto kto na karu nezabil opachu
deejaytommmi napísal:včerajšie vozenie Dobšinský kopec
deejaytommmi napísal:ďakujem veľmi šumnelen trošku nerozumiem poslednému slovu
![]()
66johny99 napísal:Ako tak pozerám tak v Rožňave máte celkom zaujímavé akcie :) Nie ako u nás v Revúcej, kde o ničom takom neviem :) ani neviem, či vôbec jazdí ešte nejaký klubák po revúcej :) o troch som vedel ale tý už presedlali. Mohol by som sa niekedy zastaviť v Rožňave?
MCbucik napísal:
velmi nadherne prostredie a o ceste ani nehovorim, zazil som ked som isiel z KE do TN na e30..
AndyBB napísal:
v jednoduchostidal si tam nieco co sa tam naozaj hodi a nie giganticku kktinu ktora by tam bola ako päsť na oko vid priklad
tito_mt napísal:no pekne pekne...dufam ze si kridelko uuzijes, mne len stalo v garazi. ja na baworoch nemusim take veci, preto som ho hal dole..tak som rad ze som ti mohol dohodit nieco co sa paci tebe. inak teraz mam diery v kufri..asi sme mali vymenit cele kufre:D lebo akosi nemam teraz kde a ani kedy to dat gytnut a streknut, i ked to radsej asi poriesim novy kufor hm