... všetko o BMW ...
Mishroom napísal:
Tak to nebol urcite on :) x3 ani kabrio nema
F!z:k napísal:Nadhera, hlavne tie oskrete dvere tomu davaju dobry look jap missile drift karyObdiv mas odomna ze ides takto zreparovat V12, ze hlavy dole atd. Co som cital tak pri rozoberani sa vsetko gumene vacsinou rozpada a len ty silento-tesnenia pod sanim stoja dobru sajbu.
Ked si pisal o prevodovkach do zasoby, nechces zriesit rovno tu prvu polozku tuto? http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=143056 Urcite ma v takomto aute zmysel aj automat proste bezramove okna dolu, ruka s nanukem venku, podlaha a ide sa no manual by bol tiez exkluzivny a mozno menej poruchovy a ked pozeram kolko chces investovat tak by sa to tam mozno vtesnalo :)
KONNI napísal:Paradny projektTa M-ka je tiez tvoja?
Mishroom napísal:S tym odhodlanim rozoberat v12 je to tak ze mame velkeho pomocnika - otec je povodnym povolanim automechanik cely zivot sa sprtka v bavoroch (srdcovka) a kedysi (1995) davno mal 750i e32 a robil si vsetko sam takze sa tomu celkom rozumie aj ked je to uz stary panko
Mishroom napísal:
A prisiel o vsetok ten pocit, ze co sa dalo preslo nasimi rukami a vsetko presne vieme ako, kde a kedy je spravene..... a o to ze jedno taketo auto bolo odsudene na zahubu a dostalo druhu sancu.
Keby sa kupil cuker za napr. 15 az 20k tak by nebolo velmi ani o com pribehovat a bolo by to skor o tom, ze kukajte mam cukrovu 8 - som pan a takto je to skor o tom, ze chalani kukajte idem sa pokusit o takmer nemozne a chcem sa s Vami podelit o radosti aj starosti
A plus je tu skutocnost, ze ani tie drahe co sa tvaria ako dobry kauf (aj v CZ) su neni bohvieco....
Miloš_330i napísal:WauKrásny projekt. Keby mám na to priestor, tiež by som do garáže dal niečo tkáeto buď 8er alebo E30 a pomaly sa s tým hrajkal po večeroch. To, že to chcete opraviť od základu je super
Naozaj držím palce a budem to sledovať :)
Inak ten interiér v 8er je nádherný.