... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:bez urazky, ale troska si zaspal dobustaci sa pozriet na "udymene" M550d, X5/X6 M50d, atd atd.. dizel dnes vladne svetom bohuzial, a ver alebo never, tie motory jazdia brutalne uz v serii, staci troska posteklit elektroniku a si lavou zadnou pred 330i..
a co sa tyka csl, neviem preco by nemohol najsilnejsi dizel v ponuke toho modelu spravit na CSL look.. minimalne je to hlavne co sa tyka vyzoru popici a urcite naj volba na touring..
M3 lover napísal:"M"550d v čom vládne prosím ťa? Rozpíš mi to ako 3 ročnému decku. Tromi turbami a zvukovým prejavom Passata B5?
M3 lover napísal:inak každý väčší benzín nemá s nejakou pseudoMotorsport dymovničkou problém.
cayman napísal:Nema tak zly zvuk ako Passat, ale nema vobec dobry zvuk. A to som to auto jazdil, takze viem...vnutri to znie super - lebo repraky - ale otvor kapotu a na volnobehu tu ma zvuk ako kazdy iny dizel...
Musim povedat, ze dizle nemam rad, 550d by som si nekupil, ALE objektivne musim povedat, ze je to dobre auto, ten krutak je peklo...
jkk napísal:Ako myslis ze F10 550i ma lepsie jazdne vlastnosti od F10 M550d ked by si ich dal na okruh? Na okruhu by to dopadlo tak isto.. Ked nie este lepsie pre M550dboha to co ma clovek za tik porovnavat vykony auta v zrychleni z 0-100??? zober tie auta na okruch a potom sa tu bavme...
//MPower napísal:Ale ved pod kapotou aky to ma zvuk ti moze byt jednoty nesedis pod kapotou.. Netreba cakat zvuk od diesela ako od supersportu, treba pozerat nato realne, porovnavame vykon , jasne z 550i zvukom M550d prekona. Ale v konecnom dosledku je to jedno lebo ty ten zvuk nepocujes
![]()
Fuxxo napísal:
bez urazky, ale troska si zaspal dobustaci sa pozriet na "udymene" M550d, X5/X6 M50d, atd atd.. dizel dnes vladne svetom bohuzial, a ver alebo never, tie motory jazdia brutalne uz v serii, staci troska posteklit elektroniku a si lavou zadnou pred 330i..
a co sa tyka csl, neviem preco by nemohol najsilnejsi dizel v ponuke toho modelu spravit na CSL look.. minimalne je to hlavne co sa tyka vyzoru popici a urcite naj volba na touring..
2RBA myslim ze netreba chodit na stanceworks pre inspiraciu..
+1 - ja som kupoval touring kvoli tomu ze sa mi viac pacil jak sedan alebo coupe.. a jazdili sme na nom dvaja vzdy
marko: to csl lizo si rozmysli esteneviem ci si pozeral ceny, ale da sa kupit na 90% len v usa / cine a stoji take palky ze 200€ len lizatko.. este posta clo dan a si na 400€+ jak nic..
ja som ho strasne chcel tiez, ale vysral som sa na to, lebo pri tej vyske by vydrzalo mozno 10 km, kedze je v strede naraznika najnizsie a chytis to o kolaje a mozes to zahodit..
v blave ani nehovorim, spomalovac nehrozi..
tie dve co su tam teraz su vpohode z tohto hladiska..