dneska sa mi podarilo spojazdnit e30 bol som na skusobnej jazde kks strasne nieco musim dat este blhsi diferak teraz mam 3.45 a na 4ke z miesta to zapali gumy to je velmi zleeee :D ale svori brutalne take boky co to auto dava podvozok je super.. uvidime teraz uz len doladit detaily a nech uz sa stym jebka lakos
Tak hosi pribudlo dalsie vozitko k mojmu autoparku:) a to bmw e46 330d manual ktore som si dneska kupil od kamarata a to som este nevedel co ma snim hned caka:D
Najprf nieco k autu... e46 330d 204hp manual touring cip 265hp a 630NM Sedacky sportsitze alkantara Cierny strop Xenony M volant Vyhrievane sedacky Navigacia 16:9 Komplet mpaket predok zadok a vela ineho proste fulka bez par blbosti:)
No a tetaz co sa mi snim udialo:D Isiek som za kamaratom vykesoval auto zobral kluce pokecali sme dali cigosku a horsa domov do garaze stym ze isiel som zo zlatych pieskou do biskupic ako tak ti idem uz som zliezal s obchvatu na gagarinku samozrejme plno aut ako vzdy na gagarinke byva a tak pomalicky asi 30 sa posuvam...asi tak 10m pred prechodom zastavili auta tak som zacal brzdit a kunem do spetaku a chalanisko zamnou ledva zabrzdil a vytocil to do dalsieho pruhu aby ma netrafil.. povedal som si kks tak to bolo tesne... na to sa auta posunuli dalej predomnou auto zacalo pustat prechodcou cez prechod tak som zacal brzdit.. a v tom kuknem do spetaku a to iste auto zamnou.. a nebrzdi zrazu supa a bol tam kde nemal byt.. skoro ma jeblo auto som mal 15min a zadok f pici... vystupil som skoro ma obratilo do mna naburala e38 740IL vladna kktina chalanisko sa damozrejme ospravedlboval po mojom vybuchu hnevu.. a teda auto co mal bolo z MVSR a pan doticny policajt... cize suma sumarum zadny Mpaket f p. Zadne svetlo taktiez kufor na kasu vystuha v prdeli a celo posunute.. co dodat lepsi den som este asi nemal...
ako smola to vyzera ale myslim si ze ak je to origo mpaket tak ked ti poistka naceni opravu celej kári budes sa este nakoniec velmi usmievat, ako sa hovori nieco zle je na nieco dobre pondelok budes mozno vysmiaty ako tento smajlik pekny vikend