... všetko o BMW ...
joho6891 napísal:...aj tak si myslim,ze das nakoniec farbu podla seba..ale ked uz pisem,tak...biela jednoznacne je a stale bude cool,lebo v jednoduchosti je krasa...u e30 duplovane...ale ak to chces mat ,,ine''...mne osobne by tam pasovala tmavo medena metla (TYM NEMYSLIM ZLATA!) nieco ako sa da vidiet na novych civicoch napr...alebo pekny otien najdes aj vo vzorkovniku mercedes...kamosova manzelka to ma na A-cku a je to fakt krasa! alebo potom este tmavo fialova metla ktora sa davala na e36-ky...tmava fialova sa mi vzdy pacila a teraz ked sa podarilo kupit priatelke compacta v tejto farbe,som sa v tomto nazore este viac utvrdil...je sice dost tazke udrzovat ju cistu,ale ak bude auticko nalestene,tak vyznie krasne jak cez den,tak aj v noci pod lampou,ked sa bude po hranach ta fialova pekne odrazat...a este k tomu by ti aj pasla k tej farbe strmenou co si teraz daval...porozmyslaj...uz ty musis vediet
viktorko22 napísal:Daj to do modrej.. Kukam na tu hnedú a ta asi ukáže pekne len pri svetle na ostatných fotkách sa mi zdá byt moc tmavá
Kraken napísal:=D> na tej fotke to vyzera bombovo, ja by som to zatiaľ nechal tak a nestriekal
nemáš tú fotku vo vyššom rozlíšení? bolo by to pekné pozadie