...ten chladic vazne na pevno na karoserii nenechavaj,,zacne praskat...staci ked do tych spodnych ulozeni co si spravil das napr.kus odrezanej hadice alebo nejakej gumy a na vrch namiesto tych skrutiek pouzi malicke silenty...zajdi do predajne Husqvarna alebo Stihl a kup si silenty na ulozenie motora motorovej pily ...su pekne malicke,stoja smiesne love a pokial ich namontujes tak ze nebudu prilis skrizovane vydrzia pokial bude e30 existovat...vela zdaru!
alebo skoč do hociktorej predasne z auto sučiastkami a kup male silače ako som kupil aj ja ked sommal utrhnute na 318tds čo držia vyfuk na prevodovke take dva male a pasovali tam zo škody 110 čo držia kurenie su take male šikovne a su celkom pevne .
Chladic dam na povodne uchity:) na horny drziak a spodok dako vymyslim:) uz mam dorobene hadice na vodu a momentalne robim poistjovu skrinu a kamatlrat mi vyvara kocky;)
Sak ale ja visco nenechavam cize by sa nemalo bic stat visco je prec len chladic ostal tam kde je ale ide na origo uchity a el vrtula sa nepohne je nasrobovana do cela a je vacsia ako celo cize ani neprejde durch alebo mi nieco uniklo?
Tak opat som makal a trosku som sa posunul blizsie k dokonceniu:-)
30kaje uz vyvarena :-)na fotkaach este zvari niesu obrusene :) cize uz niesme jak emental... tym padom uz som mohol aj donatiert alkitonom celu podlahu:-) Ked vsetko peknevyschlo nahodil som novy koberec zo 6valca ktory ma mensie zrno ako 4valec.. a stihol som aj nahodit palubovku pomalicky si to tam zutulnujem:-) zadne plato islo von a vsetkomsom vycistil a plato nastriekal do cienej:-) uz mam doma aj zadne tapacire s latkou v strede ja som mal celokozene modre...
Nahodil som aj nove repro co som mal v e36 a momentalne riesim ako namontujem zadne repro s e36:-)
Podarili sa uz aj pozvarat zvody cize uzmame aj vyfuk este treba prevarit tlmic ked ze ten co tam bol je rozpadnuty...a treba spravit a neho ichity a mozme nahazdovat..:-)
Uz mi aj dotazila mierka oleja ktora uz je taktiez na svojom mieste este musim obednat gumu do vane aby sedela kde ma :-)
Momentalne ma uz len drzi klapka ktoru potrebujem s 328i co nemala asc a plynove lanko a doasovat to nove celo ked ze je to replika a asi o1cm e nizsie ako ma byt a neviem ju tam nijako dat.... musim si zavolat odbornu ruku aby to tam nejako dala...:-) caka ma este prerabka baterky do kufra zlozit predok a vsetko spojazdnit brzdy spojku a samotny motor otestovat ci sa aj pohnem... a mozme sa vozit:-) ak nenastanu nejake komplikacie.... potom sa uz len ide k lakosovy:-)
Prílohy
Naposledy upravil/-a belowzero v Sobota, 26. Januára 2013, 00:43, upravené celkom 3 krát.