No dneska sa opat vo velkom makalo :)
podarilo sa mi dneska spravit vsetko co som planoval... co ma velmi tesi :) nahodil som e36 riadenie matkou som vymedzil volu mezi uchitmi ked ze e36 ma mensie riadenie ako e30 a je tam asi 1cm fuga..na e36 riadenie som namontoval nove tycky a capi riadenia ale nie na e36 ale na e30..vid foto.. :) jedinu vec co este musim na riadenie dat je kriz na servo riadenie e30 lebo ja som servo nemal a s e36 nepasuje ale uz je na ceste :)
nahodil som uz aj kardan.. samozrejme vymenil som stredove ulozenie kardanu za e30kove kupil som fungel... vsetko krasne sedi:)
potrapil som sa este aj s posilovacom brzd uz je na svojom mieste.. .) musel som upravit vydlicku ktora je pripojena na pedaly odrezal som tu stelvaciu s e30 a odrezal aj s noveho a navaril som stelovaciu na posilovac krasne sedi dlzka a da sa stale stelovat:) posilovac som pouzil s citroen saxo :)
motorovy priestor je uz vyvareny :) bolo toho celkom dost ked sa to vsetko prebrusovalo tak sa zistovalo kde vsade to je hnile

ale uu je vsetko ok.. jedine co ma mrzi pri davani dole vodicovho podkolia ma cakala nemila sprava.. komplet pod pedalmi je ceelkom slusna diera vid foto a je tam dost blby pristup na vyvaranie.. ked ze je tam komplet kablovacka a nadtym je poistkova skrina.. ale nic nemozne:D zajtra sa to ide vyvarat.. a bude hotovo.. :)
zajtrajsi plan je dovyvarat podkolie.. zvari natret karosarskym tmelom a natret alkytonom..
po natreti ide dnu motor.. a mal by byt uz osadeny na svojom mieste.. :) napojim brzdovy valec a moze sa pomalicky napajat el.. :)