... všetko o BMW ...
Budes rad, ked to bude jazdit do leta.
belowzero napísal:Tak dneska som vubral vely interier;) a cakalo ma nemyle prekvapenie kocky sa mozu ist vyvarat obidvoje vstrede su dalej dvekrasne diery kufor obidve odkladacie miesta a bocna stenna kufru kde je nadrz je krasna dierautorok sa dojde vyvarit motorovy priestor aby bol prioraveny na implatovanie motora...a hned ako sa bude dat sa ide komplet vyvarit kes dojdem domov hodim aj fotky s krytickymi miestami..
Dalej uz je cela predna naprava dole.. a uz son stihol natret aj drziak prevodovky a prednu naoravnicu...
Musim objednat nove tycky riadenia s capmi ked ze moje som musel odrezat z dovodu tocenia sa stale capu pri odtacani klasika:) objednam rovno aj sredove ulozenie kardanu;) uz len musim zohnat v pondelok vhodny posilovac brzd..
Utorok je plan poskladat celu prednu napravu a vyvarit motorovy priestor nahodit nove kurenie ked ze mije nefungovalo...
Ak vsetko syihnem v utorok pojde srdiecku uz dnu...
Kraken napísal:
tak to vsetko co mas hrdzave to su vpodstate klasicke miesta na E30
pekne tempo si nahodil, nepremyslal si nad tym ze si docasne zozenies nejaky lacny dailycar? aby si sa nemusel tak ponahlat
Marosqo napísal:Pekne ta to chytilo, ja som prerobil cele auto temer od holeho skeletu a nemam skoro ziadnu dokumentaciu
Na druhej strane ak si to clovek sam neskusi, tak si ani nevie predstavit aka to je j*backa![]()
A Alkyton som aj ja pouzival ,ci uz je na napravach, podvozku a taktiez motor priestore a interieri, lepsie kryje a aj dlhsie vydrzi ako bezna farba
Panak666 napísal:Popzeraj moj pribeh tam mas kompet fotodokumentaciu auta ako sa co kde varilo, presne co pises ty,kocky,kapsy.vzadu, okolo nadrze... A na automar http://www.kaps.cz nerobia polskybrepas ako v MT.
Panak666 píše:
Popzeraj moj pribeh tam mas kompet fotodokumentaciu auta ako sa co kde varilo, presne co pises ty,kocky,kapsy.vzadu, okolo nadrze... A na automar http://www.kaps.cz nerobia polskybrepas ako v MT.
tanner540i napísal:
Nechapu, jak muze nekdo chvalit kaps, je to snad nejdrazsi servis prevodovek, jaky jde najit. Sice uz ted nemaji tolik reklamaci jako drive, ale to bude asi tim, ze skoro vse jim delaji externi firmy - proto asi ty ceny..
Na prevodovku zkus kontaktovat na ceskem BMWklubu uzivatele Snejk. Ten je schopny zajistit repas automatu. Co psal, tak vychazel komplet repas kolem 30tis kc. Jezdenou prevodovku nekupuj, tyhle GM jsou nestesti..