tak dneska uz e30 putovala do garaze a zajtra idem na nej makat.. vsetko poodpajat a mozno sa mi aj podari vytiahnut rovno motor.. :) krasavicka moja :) strasne sa mi paci neviem si pomoct ale ak vsetko pojde tak ako mam v plane tak bude vyzerat neskutocne:P
Tie SPZ sa jej tak hodia :) kua skoda ze si ich nemozem nechat
skoda 36 videl som ju raz a paradna bola ... zvonka,zvnutra,zvuk,motor vsetko ... v takom stave by som nekedy chcel mat svoju ... aspon si prenechal volne pole na klube fakt bola asi najkrajsia ... nech je 30 este lepsia :)
S tou zmenou sani mas pravdu castecne ono bez upravy ti to ubere ale ne vykon ale kroutak odspoda. jakmile nechas ale upravit jednotku tak z toho vymackas jeste vic (to sani samo o sobe ti da cca 10-15 koni) Me to ve vysledku udelalo 220koni bez chipu po chipu to kleslo. Musel sem menit kuli programovani jednotku takze nakonec ma mneakych cca 215 koni ale kroutak sme natahli zpet a jedeto to ted odspodu tak jako to jelo driv a nahore to je uplne o necem jinym a prubeh vykonu klesa az kolem cca 6200otacek
Tak dneska uspesne vybraty motor s e30.. islo to celkom fajn bez komplikacii chvalabohu..
V nedelu pokracujem.. ako vydno v motorovom priestore bude co brusit je tam toho viac tak este ma caka vytiahnut riadenie a napravnicu.. napravnica sa pekne vybrusi a nanovo natre riadenie pojde rovno s e36
Po dnesnom tahani motora som zistil vela nepeknych veci. Kompletne odtrhnute silentu motora,odtrhnute silentu prednych ramien,povolene sroby na prevodovke,manzety riadenia odyrhane,capy vybite no proste hruza...
Pri pohlade zospodu to nebolo az tak strasne taka klasika e30,kocky su mierne hnile dame vyvarit a samozrejme kufor...:-)
Horsie ma stve spodme celo je pekne ohnite nieje to vidiet ked ze je tam mt2 ale tak vybrusim ho a vyrovnam natrem na cierno