Máš nadhernú E36-ku.Taký pekný sedanik som este nevidel !!!!to autíčko si musím raz mrknut naživo....... a tie BBS-ky sú nadherné , a dufam že onedlho takto budú vyzerat aj moje!!!! Držim ti palce s projektom 6klapky!!! nech sa ti darí!!!
-------------------BMW Forewer-------------- E36 316i EX E36 318i EX E39 523i
6klapka uz namontovana este sa doriesia nejake veci a hotofco.. :) uz bolo aj nastartovane :) sice otacky lietali kade tade pozahrade lebo bolo prechlastane ale islo a ten zvuk vrrrrr :)
natiahol som kondom na kapotu a velmo sa mi to paci.. :) lepsie to bude vyzerat ked bude afto na kolesach a umyte:)
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Vyzera to nadejne, paci sa mi ze to neni uz len o stylingu. Sestklapka a samosvor- dve najlepsie veci z E36M3
este brzdy a nie je o com
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín