Caute pani a damy,
splnil sa mi sen, tak by som sa s Vami rad on podelil :) Pred dvomi tyzdnami sme doviezli krasavicu z DE. Bola od sukromnej osoby, ktorej som volal do roboty, prisli sme tam, pani si vybrala svoje veci, isli sme na skusobnu jazdu, podali si ruky, priamo tam nalozili na odtahovku a viezli "domov". Celu cestu z Mnichova som sa nevedel vynadivat cez zadne okno, musel som vsak este tyzden pockat, kym sa vybavilo prihlasenie a slovenske SPZ. Bol som tyzden v strese vzhladom k tomu, ze som nemal original technicaky, kedze sme do Mnichova dorazili v piatok 21.9.2012 za desat 12 a auto nebolo odhlasene, takze som musel pockat, kym mi ich tetuska posle UPSkom odhlasene v pondelok. Pocas pobytu u znameho na dvore v BA, ktory je mimochodom tiez velky BMW nadsenec, momentalne sa moze popysit e60 550i, ktoreho poniektori z Vas urcite poznate, som auto cistil a vysaval, kedze na nom jazdila zena, ktora ho moc nehyckala zvnutra (nalepene cukriky pod sedadlom, brutal spina vsade pod nohami a pod kobercekmi...) Ked bolo vsetko hotove, ciste, mohla sa vybavit STK, EK a KO a posunut papiere na prihlasenie. Stres aj kvoli tomu, ze od 1.10. plati nasa nova uzasna novela zakona o daniach ci co to vlastne od nas chcu a nevedel som, ci to stihneme prihlasit

no ale stihlo sa a tak Vam mozem predstavit moje vozitko:
BMW e46, 320dA 110kW, r.v.: 2002, 208000km, orientblau, komplet M-Paket interier/exterier, xenony, tempomat, PDC, vyhrievane sportove sedadla (okraje brusena koza), elektricky siber, elektricke okna 4x, elektricke zrkadla, dazdovy & svetelny senzor, multifunkcny M volant, 10x repro, zosilovac BMW a tak dalej a tak dalej.
Veci, ktore by som chcel zvladnut:
-kupa pravej krytky hmlovky (chyba)
.:hotovo:. (velmi pekne dakujem
eko.freshovi za krytku

)
-nastavenie elektroniky diagnostikou
.:hotovo:.-vymena zhavicov (jeden vypisala diagnostika, tak uz vymenim vsetky)
.:hotovo:. (dakujem mojmu ocinovi

)
-kontrola oleja v prevodovke
-angel eyes
.:hotovo:.
-folie
.:nebudu:. -nastriekat brzdice (
cervena alebo
modra)
-vymenit zaslepky klapiek sania
.:hotovo:. -vymenit odlucovac oleja
.:hotovo:. -zbavit sa smradu z kufra
.:hotovo:.-pretesnit dvere, kvoli zatekaniu
.:hotovo:.-Dension Gateway Lite 3 BT (USB vstup + bluetooth v original radiu)
.:hotovo:.-subwoofer na origo Business CD radio
.:hotovo:.
-zlta folia na hmlovky
.:hotovo:. Pripajam aj zopar foto, aby ste mali vacsi prehlad (pardon za kvalitu):

- este bez spz