dakujem vsetkym, no svetla uz su nastavene ako maju byt vtedy sme ich este po ceste domov museli dat trochu nizsie, lebo svietili a blikali ako sa im pacilo a ja som oslepoval sam seba od tabul na obchvate ale svetla uz su ok dik za pomoc vtedy
"Jazdin Bavor bez havarinej ty j*bo" Krasne auto mas ! Ta modra farba je neskutocna a interier tiez Nezamyslal si sa na inou farbou kolies? Mozno by viac vynikli ako pri tejto farebnej kombinacii ... a hlavne by to chcleo ist dole k zemi
dakujem no kolesa ostanu tieto, predsalen, nechcem menit originaly ///Mkove nechcem ist do 18" takze toto je asi top varianta...a ta cierna leskla na slnku vyzera brutaaaaaalne
nizsie to uz nepojde, Mtech II predock je sam o sebe dost nizko a pri baraku mam vysoky retarder, takze musim myslet aj na to...a chcem to uz zachovat taketo, nech tam je citit ten original
Tak po velmi velmi dlhom mlcani sa znova ozyvam. Na aute sa nic vazneho noveho neudialo, ale absolvoval som par tisic kilometrov a 1. zraz na Babe a 1. na Slovakia Ringu. Pripajam par fotiek, hmlovky dostali zltu foliu a vajco nalepku s ciarovym kodom. Najpodstatnejsia zmena je asi Dension Lite BT 3 adapter, vdaka ktoremu mam na original radiu USB, AUX a radio mi pise nazvy pesniciek. Spolu s tym JBL subom to konecne dostalo hudbu tam, kde som ju chcel mat len skoda ze mi ten BT nejde sparovat s HTC, nevyrobili novy firmware smradi takze fotky: