Nazdar,
chcel by som vam predstavit mojho noveho tatosa. Moje prve auto som si kupil asi pred rokom a pol. Bol to Peugeot 306 1.6 -65kw, auto vyzeralo pri kupe ok, sice nebola to az taka bomba, ale ako prve auto postacajuce.. za necely rok vyzeralo asi takto, nechcel som to auto predavat, ale swap by bol prilis financne narocny, tak som si zaobstaral prave bmw, do ktoreho som sa po skusobnej jazde zamiloval.. moje podmienky boli, cierna farba a dostatocny vykon, tak som hladal a hladal, malo to byt ako prve coupe ale bol som pozerat dve tri, ale ani jedno nebolo v takom stave akemu zodpovedala cena. Jedneho dna mi zavolal kamarat, mam pre teba auto. Bola to prave e46 ciernej farby, s objemom motora 2.8, tak som ju isiel hned pozriet, tak skontrolovat do servisu a nasledne kupil..
auto treba dat trosku do poriadku, zacnem tou technickou strankou.. treba vymenit hardy spojku, opravit dieru v skle celnom.. atd klasicke opravy u starych bmw, vymenit chrom listy za strieborne, bielo-cervene svetla atd.. dat dole folie bla bla..
potom chcem dat autu stelovak a nejake poradne 19" kola..
vsetko je hudba buducnosti
samozrejme vyfuk a smerovky cierne, a interier najlepsie vymenit za sivy alebo cierny.
s autom som spokojny, chcel som ho vymenit aj za coupe, alebo predat- je tu v inzercii, ale vyzera to tak ze si ho necham, lebo pomaly mi prirasta k srdcu
dufam ze bude dlho dlho sluzit, auto chcem ladit do stylu stance, ale zaroven aj dbat na vyuzitie vykonu, dufam ze to dopadne dobre

v prilohe posielam fotky stareho auta a noveho