... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
banned
Kraj: Bratislavský

Re: OlD_SchOOL_CReW denniček_bežné dni...

Štvrtok, 16. Apríla 2015, 14:31

fritolko napísal:
Kazdy kto tu napisal nerobi unahlene zavery ;-) preto cakame vysvetlenie :-) mrzi ma to za vas lebo tieto pribehy velmi rad citam ;-)
mrzinasto.sk
banned... ...connecting people :)

hellrider
Auto: e39 530d

Štvrtok, 16. Apríla 2015, 14:42

banned napísal:
mrzinasto.sk

:lol: :lol: :lol:
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

Shinobi_san
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 16. Apríla 2015, 18:33

Ospravedlňujem sa, že som skôr nenapísal, držali ma doteraz na polícii, kým som nahlasoval skutočnosti, bolo to zdĺhavé a klasicky nič netrvalo krátko :D

Nemal som právny nárok podať trestné oznámenie skôr, nakoľko vozidlo malo v technickom preukaze iného majiteľa/držiteľa ako som ja. JA som kúpil striebornú 530i V8 (teraz známu ako 540d bnykollasa) a zároveň som sa majoritným podielom podielal na kúpe vozidla 525i tmavomodrej farby. Strieborné auto bolo napísané na mňa, modré auto bolo napísane na bnykollasa. Strieborné auto som mu prenechal (keďže mladík túžil po V8, a ja som mu chcel pomôcť splniť sen) a ja som používal modré 525i. Pomáhal som mu finančne, fyzicky a skrz môj talent aj časovo skoro celé roky, tak aby si mohol dovoliť všetko po čom túžil. Na jeseň/zimu 2014, vzťahy ochladli, nakoľko mi odmietol viac krát poskytnúť moje veci ktoré som mal u neho v úschove, odmietal mi poskytnúť pomoc/vrátiť náradie ktoré som potreboval na opravu a chod svojich vozidiel. Vyriešili sme si to tým, že som ja ustúpil a uznal som, že mi nemusel veci dať - keď na to nemal náladu. Keď prišiel čas prepisovať TP, Martin Gablas prepísal bez upozornenia vopred strieborné auto na seba, a v noci 16.3.2015 ma vylákal v noci ku modrému 525i, s tým, že "všetko je odteraz jeho" "mám mu vydať kľúče od 525i, lebo je to na neho napísané". Keď som sa opýtal, že či mi bude vrátené strieborné auto sa zasmial a chrsol mi do tváre, že už nebude, lebo sa v ten deň ráno na neho prepísalo. Z miesta som odišiel, ráno som si tam už auto nenašiel.

Nemohol som teda podať žiadne oznámenie na odcudzenie veci, keďže nemám právny nárok na vec. Tam je vysvetlenie, prečo ak som chcel čokolvek uvidieť, musel som podpísať papier. Viacero klubákov mohlo vidieť, že pri odovzdávaní vecí mladík vyslovil, že skôr ako mu papier nepodpíšem nedostanem odhlásený TP na moje meno.

Nechcem nijako kydať špinu na nikoho, bnykolass vie, že vravím pravdu a opisujem skutočnosť tak ako sa stala, preto sa k tomu nevyjadruje. Ako vždy nemám záujem sa s nikým naťahovať. Je to prejav dobrej vôle, že ostatných varujem pred touto osobou, jej mafiánskymi praktikami na dosiahnutie (PAŤ KORUNOVÝCH) cielov. Keď bol ochotný pichnúť dýku do chrbta bez zaváhania priateľovi (najlepšiemu!), tak si treba spraviť vlastný názor, čo urobí, keď uvidí vo Vás potencionálny zisk.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Piatok, 17. Apríla 2015, 07:42

Ty kokos.. S0ci4l_kruv. :roll:

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Piatok, 17. Apríla 2015, 09:27

starynovy napísal:
Ty kokos.. S0ci4l_kruv. :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

F!z:k
Auto: E36, E32

Piatok, 17. Apríla 2015, 09:31

Robte si srandu ale v nasej kruu je teraz uplna anarchia, vseci sa okradame, dendo sa boji o turbo lebo ho chcem ja na V8, ja sa bojim o V8 lebo bnykolasovi sa jeho rozsypala a chce tu moju. Mrzinasto mi nepomoze, nenajde sa nejaka linka dovery? Som doma a bojim sa. Neviem ako dalej :shock:
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

Gambit
Auto: E36 325i

Piatok, 17. Apríla 2015, 09:36

Vidíš ja sa zase bojím O cabrio lebo bnykolas a jeho krivy charakter potrebuje dva a polku do jeho cukríku tak neviem kedy to príde :mrgreen:
E36 325i Cabrio
E46 328i Coupe
E91 330xD Touring

E46 320i Touring....Ex
E36 320i Touring .... Ex
E36 323i Touring .... Ex
E36 320i Sedan .... Ex

cptObvious

Piatok, 17. Apríla 2015, 09:48

Gambit napísal:
Vidíš ja sa zase bojím O cabrio lebo bnykolas a jeho krivy charakter potrebuje dva a polku do jeho cukríku tak neviem kedy to príde :mrgreen:

byt tebou, tak sa bojim o kabryjo z ineho dovodu. Napadne sa podoba na slovensku legendu "vozim sa na aktualnom modeli" ..aby si sa nestal darcom organov. :mrgreen:

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Piatok, 17. Apríla 2015, 09:51

F!z:k napísal:
Robte si srandu ale v nasej kruu je teraz uplna anarchia, vseci sa okradame, dendo sa boji o turbo lebo ho chcem ja na V8, ja sa bojim o V8 lebo bnykolasovi sa jeho rozsypala a chce tu moju. Mrzinasto mi nepomoze, nenajde sa nejaka linka dovery? Som doma a bojim sa. Neviem ako dalej :shock:

to aby som sa zacal bat o softclose :lol: :lol:
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

F!z:k
Auto: E36, E32

Piatok, 17. Apríla 2015, 09:53

Wanted napísal:
to aby som sa zacal bat o softclose :lol: :lol:

Dobre, ze pripominas na ten moj krivy kufrik to bude ideal :twisted:
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

Gambit
Auto: E36 325i

Piatok, 17. Apríla 2015, 09:55

cptObvious napísal:

byt tebou, tak sa bojim o kabryjo z ineho dovodu. Napadne sa podoba na slovensku legendu "vozim sa na aktualnom modeli" ..aby si sa nestal darcom organov. :mrgreen:

Aspoň viem kde budem mať hľadať plecharinu aby som mal aspoň niečo potom na pamiatku zavesiť si blatník na stenu ako spomienku s bnykolasovim strateným charakterom :mrgreen:
E36 325i Cabrio
E46 328i Coupe
E91 330xD Touring

E46 320i Touring....Ex
E36 320i Touring .... Ex
E36 323i Touring .... Ex
E36 320i Sedan .... Ex

Dendo
Auto: E30 325i

Piatok, 17. Apríla 2015, 09:58

Tuna pekne vidno co vlastne zaujima klubakov - intrigy, nenavist, hadky, problemy. Takuto sledovanost nemala tato tema asi nikdy ked sa tu riesili nase plechovice :^o . Wanto pasuje ten softclose aj na tricku? :twisted:
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

ROKI49
Auto: G20 330i

Piatok, 17. Apríla 2015, 10:18

Ide hlavne o to, ze clovek, ktoreho sa to tyka sa k tomu nevyjadril, tym padom dal priestor na spekulacie a podozrenia, ze fakt ojebal on. Staci podat jeho pohlad a uvidi sa....
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

lookass
Kraj: Žilinský

Piatok, 17. Apríla 2015, 10:25

Dendo napísal:
Tuna pekne vidno co vlastne zaujima klubakov - intrigy, nenavist, hadky, problemy.

Však sme slováci nie ? [-o< :lol:

hellrider
Auto: e39 530d

Piatok, 17. Apríla 2015, 11:32

Poslite to Krausovi ako namet na serial.... mozno sa toho chyti. Protagonistov dost, aj zapletku mame... budeze to sledovanost :mrgreen:
Nazov by mohol byt "Za panelakom" :mrgreen:
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných