Nedeľa, 13. Apríla 2014, 19:40
K diskom: Tie potrebovali rekonstrukciu, takze som sa rozhodoval ako budu vyzerat. Sive by boli trosku nenapadne. Ine farby by zas moc kricali. Tmave disky sa mi nepacia. Biela mi prisla vhodna alternativa. Je to vyrazne ale nie provokujuce. Milujem to ako to teraz vyzera.
K podlozkam: 1,5 vpredu boli OK. 2cm zadne pri prepruzeni (nerovnosti, hupaky a pod) suchali. Dal som teda do zadu 1,5 a dopredu nic. Ak som bol sam tak nesuchli. Ak sme boli 4 ludia v aute + plny kufor (batozina) tak jemne to suchalo. Tzn ze nerad ale musim ich zhodit. Docasu, kym na geo nenastavim zadne odklony na max. To by sa mi tam mali zmestit aj 2cm.
Technicka otazka do plena: Uz dlhsie riesim jeden problem pani. Neviem co s tym, zhanam informacie kade-tade. Nechcem totiz bezhlavo menit veci ktore su dobre a nesuvisia s mojim problemom. K veci: obcas mi padnu otacky a rozsvieti sa dobijanie ale auto sa v priebehu sekundy spamata a dalej ide pohodicka - moja povodna myslienka bola, ze alternator si pyta repas, ale tomu cukaniu a poklesu otacok som nerozumel. Ale, minule sa mi stalo to iste ale auto sa uz nespamatalo. Zdochlo a ja som v 90-tke plachtil dole kopcom. Nechal som zaradenu rychlost a pustil spojku, nech sa nakopne. Auto sa nakoplo (otacky vyleteli na cca 2000rpm) ale plynovy pedal nereagoval. Od nuly po max bol uplne mrtvy. Z toho usudzujem skrtiaca klapka. Nema niekto podobnu skusenost, resp. nevie niekto ako by som vedel lepsie urcit o co vlastne ide?