... všetko o BMW ...
epi napísal:koki: Dik
potmehuth: Moja prva reakcia bola taka ista. Ale ked si zoberies do uvahy ze nemam az taky fitment ako napriklad skoki tak by to malo byt OK (dufam). Pretoze pri pruzeni sa vrchna cast kolesa vtahuje smerom do stredu auta. Navyse po zime chcem ist na geo s tym, nech mi to nastavia a trosku zvacsia odklony, cim vrch kolesa zalezie smerom dovnutra. Dalsia vec je to, ze stale ked prezujem auto a polozim ho nazad na zem tak kolesa maju nepatrny, no na pohlad videtelne pozitivny odklon. Kedze tieto som skusal len na mieste, tak moze to byt aj tento dalsi fakt. Plus moze byt ciastocne skreslenie fotografiou. Sudiac podla jednotlivych ET by mi to nemalo suchat nikde.
roman.limit napísal:Ahoj panstvo som len cez telefón tak da mi zle hľadá mám otázku :mám aj vzadu kotuce neviem ako je riešená ručná brzda na e46 318i 98 po zatiahnuti pri dojazde mi piska prava strana ako to je riešené zatiahne sa pri ručnej strmen na kotuci ci je niečo vo vnútri ako pri bubne?ďakujem za odpovede a ospravedlňujem sa ak to sem nepatrí
Junior napísal:veru, nie málo sa toho porobilouž sa nestratí ani kvapka oleja
![]()
Keď čo to odjazdíš, napíš mi prosímťa recenziu na ten Shell, čo si nalial. Silno uvažujem aj ja nad tým, že pri ďalšej výmene nalejem tiež Shell (teraz lejem BMW, čiže Castrol)