Starynovy, hlavne, ze mas v podpise, ze forum necitas, a predsa jebes kade tade

Ked som ti daval penaze na brzdu, tak si sa posral a vysmial si ma, ze nemam love... Vidis, umyjem za jednu nocnu taniere a mam aj na tvoju brzdu, ale co uz ked si sa dosral a vies, ze 15 rocna V8 tdi nebude mat vykon udavany vyrobcom...
Podme ale dalej! Autotechnik nesklama, vcera som objednal zaslepky na klapky a dnes boli u mna :) Tesnenia som uz mal kupene od ViktorDDD (victor reinz), starter som rozobral a uhliky v pici, nastastie mali skladom nove, stali 7e, takze starter maka jak novy.
Kedze separator oleja bol meneny minuly rok a motor sa neumyl, bol dost zajebany od oleja, trosku som to poumyval aspon kde sa dalo. Nahodil som zaslepky na sanie, vycistil zdochynaciu klapku a EGR ventil - len tak decentne, aj tak to o par tisic km bude znova take iste zajebane od karbonu, tak som s tym zbytocne nestracal cas....
Starter sa nahodil, sanie tiez, tiahlo tych kokotskych klapiek som demontoval tiez, nech tam neplanta. Musim este zajtra vymenit olej filter a filter pod torpedom na klimu, lebo bol cely zajebany vid foto a uz ked to mam otvorene, vymenim to vsetko... Inak som bol skusat trosku brm po vytiahnuti dpf a taha krasne, miestami som sa az bal ci nebude smykat spojka (podla ma je to najrychlejsia X3 na planete). Proste je to na paradu jak sa hovori! Zda sa mi to lepsie avto ako vomackova 2 havarovana patka...
Pridavam nejake fotky chalani:

- 2.jpg (75.26 KiB) 1388 zobrazení

- 3.jpg (56.38 KiB) 1388 zobrazení

- 4.jpg (94.42 KiB) 1388 zobrazení

- 8.jpg (67.18 KiB) 1388 zobrazení

- 9.jpg (49.1 KiB) 1388 zobrazení

- 10.jpg (94.07 KiB) 1388 zobrazení

- 12.jpg (86.34 KiB) 1388 zobrazení

- 14.jpg (98.72 KiB) 1388 zobrazení