... všetko o BMW ...
grizly napísal:tie kola su origo??
1morok napísal:úžasné auto,tiež som o takom niekedy uvažoval. ale bohužiaľ pre mňa príliš nepraktické a drahé.
viac by mu ale svedčali nejaké klasické race-ovejšie kolá napr. bbs rc
Mr.S napísal:Drzim palce, aby disky vydrzali. Videl som zatazove testy pre orkruh presne takychto BBS fakeov (vyrobcu netusim) a tie fotky, co koluju netom su velmi blizko pravde. Ked uz tlmic (Ohlins) dokaze zdeformovat disk, niekde musi byt chyba
blesk napísal:Ak su to Dare, dal by som asi ten stred do zlatej. Origo BBS LM by mi bolo luto prelakovavat.
Porozmyslal by som nad tym dat si podvozok nastavit napr k Ruislovi do Nitry. Prave KWV3, resp Clubsport sa tym vie posunut do ineho levelu vraj. Kym v zakladnom setupe alebo nejakym laborovanim je v podstate stale na urovni stredu (vyborne proti serii alebo lacnym blbostiam) po nastaveni prave u Ruisla sa to posunulo skoro az k urovni Protlum, Ohlins, Sachchs Racing, Reiger...)
Kazdopadne obrovske zlepsenie proti foliovane verzii.
blesk napísal:Pre ktore podvozky sa ta u KW pytaju ake chces nastavenie? Pre KW V2 este nie. V3 ci od Clubsport vyssie? Ak to maju naozaj odladene pre konkretne z3 M (nielen odhadnute) tak by to mohlo byt Ok. Pytam sa preto ze mam nazor ze vsetko od KWV2 vyssie ma pridanu hodnotu v moznosti nastavenia a to od 2way vyssie laborovanim neurobis.
Duplo napísal:Kufor ma viac nez slusny no treba ratat len s dvoma miestami na sedenie. Realne to ma ale od praktickeho auta na mile daleko.
Co sa tyka ceny, je to relativne. Je pravda, ze za cenu Z3M mozes mat E46 M3...sice skor vydychanu ale predsalen o generaciu novsiu techniku.
BBS RC sa mi globalne na ziadnom BMW nepozdavali a na Zko mi pride limec nevyhnutny.
Ak uz by som mal upustit od limca tak nieco na E46 M3 CSL diskov.
1morok napísal:
kufor nieje dôležitý, skôr tie dve miesta na sedenie..
áno, generačne pozadu, ale o to raritnejšie. inak, zadná náprava je totožná s 2,8i/3,0i alebo je úplne iná?
mal som na mysli bbs rc 3xx(teda dizajn takmer totožný s m3 csl) nie viacdielne rc 0xx/style 5
nadčasový dizajn, super váha
do predu 8,5J18 et38 a dozadu 10J18 et25, predné takmer rovné a zadné krásne konkávne