... všetko o BMW ...
blesk napísal:pravdu povediec az na tu modru designove porovnanie dvoch generacii vedla seba stojacich aut tej istej znacky vyznireva dost nelichotivo v neprospech novsej 7er. ale je to aj tym ako vyzera M5E39 (dobre)
jet lee napísal:krasne auta, hlavne ta M5ozaj ako si sa nakonec rozhodol s tymi kolesami
blesk napísal:pravdu povediac az na tu modru - designove porovnanie dvoch generacii vedla seba stojacich aut tej istej znacky vyznieva dost nelichotivo v neprospech novsej 7er. Ale je to aj tym ako vyzera M5E39 (dobre)
Duplo napísal:
Tak to mas pravdu, M5 ma caro, sedma je "len" sedma. Pockame si ale na F01ku M5 v obdobe LemansBlau a potom to postavime vedla seba
VT-535BH napísal:Duplo chcel si napisat F10tku M5 však...alebo som ta zle pochopil? Inak vyber farby bol nahodny podla ponuky alebo si isiel vyslovene po tejto farbe?
Duplo napísal:
Ano, myslel som F10.
V cielovom spektre bola Alpinweiss, Imolarot a LemansBlau vo voze, ktore bude niecim vynimocne - ako Maritime Komposition v E66.
V dohladnej dobe sa tymto a podobnym "individual" vozom budem venovat trocha aktivnejsie.