nemozem si pomoct ale mne sa ten zadok nelubi, chcelo by to aspon 1cm vyssie, ale mozno ze to robi foto. btw inac tie iste otazky co dodo. co tam je a co tam bude
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
ja chcem zadok este trosku znizit a aj predok cca o 1cm. Objednal som si Ta-technix viem ze to tu je par ludom proti srsti ale ja som ho uz na aute mal a bol som spokojny. Vydrazil som ho na Ebay za super sumu Pruziny su HR 60/40 ale tie si chcem nechat keby nahodou
he he. Ale aj tak to musim rozobrat aby som tam nahodil horne ulozenia. Ale v meneni podvozkov mam uz prax. Neviem kolko mam ten podvozok spustit da sa az 95mm ale to je uz asi extrem
Ahoj. ako sa ti sprava ten podvozok na 328i? daj nejaku mini recenziu. tiez som nad nim uvazoval aby som dal auto nizsie koli DodoIPD stale picuje ze to je vysoko .. len nejako neviem najst doveru v tejto znacke