... všetko o BMW ...
//MPower napísal:- kupili sa nove zimne gumy Continental ContiWinterContact TS830 245/45/18 palka jak svina jeden par (2ks) 340eur
LOKI napísal:zimna udrzba ako sa patríAle zase tu plakat nad 340e pri aute v hodnote 15 litrov...
Keby si mal E36 nepoviem alebo E46...
![]()
Inak na akom cisle sa ti ustalila priemerka ?
Hlavne nech sluzi a robi radost
voloda napísal:Neviem preco by nemohol plakat nad 340eurami. Na to auto si nejak zarobit musel a ver tomu ze keby rozhadzoval 340euri kazdy mesiac (tyzden) okolo seba, asi by tu ten pribeh nebol. Za 2 gumy je to dobra palka a je jedno ci to kupujes na e36 alebo na f10. Ked k tomu pripocitas slovenske "cesty" na ktorych gumu seknes ani nevies kedy (a vymenit musis obe, lebo na naprave musia byt rovnake) hned ta to nastve. Tiez som zhanal zimne gumy (len sa mi zda ze 245/40) a za kuhma som nechal 700 euriky. Jednu sezonu bez problemov, dalsiu som chytil dieru, jedna guma na odpis, takze som dokupoval 2. V lete zadne tak na 1 sezonu, co sa tyka dier, dopadol som este horsie (2 seknute). Si to spocitaj: kazdy rok musis len za gumy dat cca 600-1000 eur, plus servis, tankovanie, atd. Clovek aby zarabal 3k. eur aby uzivil e60tku?? Myslim ze e60 je dnes dostupnejsie auto. Skor by som riesil kraviny, ako spominal zollo.
K autu blahozelam, farebna kombinacia interieru je top (mozno biela koza) a samozrejme pre mna musia byt komforty (uz som si zvykol)
DrakulaVladimir napísal:nekupilsi to v AutoWilis pri lamaci ? :)
banned napísal:Vies jak sa hovori, ze ked si spocitas vsetko co si za svoj zivot do auta dal, tak sa ti oplati denne si volat taxik, vyjde ta to menej a nemas starosti :)