... všetko o BMW ...
//MPower napísal:kupil som aj led ziarovky do interieru hore do tych dvoch lampiciek , jedna ta "ziarovka" obsahuje 5x SMD LED diodu a narazil som na problem..po prve so tam dost blbo davaju lebo su vecsie ale daju sa tam nejako nacpat po 10 minutach snahy...dalej ked som ich tam dal som myslel ze su vadne lebo nesvietia.normalna ziarovka tam svieti..no ked som ich dal na zdroj +12V tak svieta ja divenechapem preco nesvieta v tej lampicke ved aj tam je 12V...kto by vedel? a nejake FOTO :
Dogg88 napísal:volant vynikajuci
majro napísal:tie xenony budes mat "legalne" ? alebo ako to budes riesit ?
tuner_bn napísal:
nesvietia ani svietit nebudu, lebo v citacich lampach mas halogenove ziarovky.
//MPower napísal:tak je to tak ako som pisal..
Chlapy tazka dilema..Mam tam nechat original 323i motor alebo tam dat 3.0 M3 US ten ma vyse 240 koni a BMW 330i sa nanho vobec nechytaz hladiska zachovania hodnoty auta pri predaji..nerieste cenu motora ani nic proste len ci vymenit alebo nie..stym M3 motorom to bude mala raketa a uplne ina jazda a moc ma to laka a mozno ze si ju potom aj necham len ci to potom tak predam za adekvatnu cenu..co by ste robili?dobra investicia?
dracik.bmw napísal:Bud si to prerob a nechaj.Uz ti to nik nezaplati!!!Alebo predaj takto pokial sa da a kup si M3 E36 3.0L