Tvaroh ahoj
Ja neviem ale ja som asi vytazeny na turbo, lepsie by bolo preferujem ho :) ten kopanec sa mi proste paci, ale sak ty vies ze aj M3 bola v hladaciku
Co sa tyka druhych veci tak toto ma uplne iny podovzok ako seriova 335i, mozno si tu cital ako som to prirovnal k "Ferrari" ale vaze po presadnuti s 5er sem je toto tuhe a nizke jak svina ale ked chce clovek aby to drzalo bez toho to nejde.. V tomto ma EDC v M3 jasnu vyhodu (ja som bol na 80% rozhodnuty ist do F10 a pod a 20% nieco taketo na leto, no a ked som sa v tomto povozil tak som zabudol ze F10 existuje

tak ze na dlhe trate to moc nie je ale Jozo stym bol aj v Francuzsku)
Co sa tyka zvuku tak ty mas asi to najlepsie co mozes mat, ale aj ja by som podotkol ze mam komplet BMW Performance vyfuky a ten zvuk je vazne ze TOP, neviem sa toho napocvat :)
Pridam nejake to video od Jozka este lebo svoje nemam vobec nic este

Co sa tyka vykonu tak tento moj kusok mal na brzde odmeranych 520k

To uz je extrem a muselo to byt v tom sialene, ale to tam boli RB turba, ktore by som musel prikupit keby som to chcel, ale ono uz teraz to ide celkom dobre a ked pojde 120k este hore myslim ze viac mi netreba (komu toto uz nestaci tak to uz je pacient :)
Inak taka zaujimavost benzin vs diesel ze toto aspon pocitovo ide na 1 a 2st do 100 citelne lepsie tak agresivnejsie od 535d ale od 100 isla lepsie 535ka ako toto, celkom cude mi to pride
Vela stastnych km aj tebe s M3
Na zivo ho mozes videt kedykolvek, ked sa vratis s USA :)
PS: ako tak pozeram tvoj a Milosov podpis, vlastnit 3x E9x 3er nie je uz diagnoza?

Milos - no ved JB4, downpipes bez katu pojde ( aj ked tie downpipes som moc nechcel lebo sa bojim aby to viac nehucalo este lebo uz teraz je to na mna tak dost, ale ze vraj ked chcem ist vykonom hore tak tie zvody musia ist prec s katmi ze to strasne brzdi...) Co sa tyka prevodovky tam je to bez debaty ze automat je rychlejsi, ale to si vynahradim zase radenim tuto

Video od Jozka (bez katov) aj ked na zivo to je ovela lepsie