Děkuju, stále se pokračuje. Ve středu bych snad měl dostat CZ techničák a jít si pro značky, tak se snad konečně projedu... Byl jsem na dovozové STK a našel mi vůli v čepu řízení, špatně nastavené světla a nefunkční regulaci náklonu. Takže jsem neprošel a musel co nejdřív dát vše do pořádku, dokud nevrátím převozní značky. Koupil jsem teda přední čepy - MOOG a vyměnil, pak jsem odpojil táhla snímačů náprav a hledal problém s regulací. Nakonec jsem musel rozebrat světla a v jednom jsem našel vyskočenou osičku motoru náklonu a u druhého byl problém v tom, že bylo manuálně vyšroubované až na doraz a motorek neměl kam s ním hýbat. Pak už světla začaly chodit - po nastartování nahoru a dolů, nastavil jsem klidové pozice imbusem na každém světle a rychle na opakovanou STK. Tam jsem prošel už bez problému. Další den jsem byl na geometrii a teď se s tím konečně dá jezdit s radostí. Předtím se nevracel volant do středu ale sám se stáčel do zatáčky, no dost nepříjemné, až nebezpečné, řekl bych

jak to bylo vše rozhozené - předek i zadek.
Nahodil jsem na zkoušku střešní nosič i s držákem kola, který jsem si pořídil před nedávnem. A taky mám K&N vzduchový filtr. Než kupovat nový papírák za 600, sehnal jsem si jetý bavlněný za 500 a vypral ho :)
Výfuk zatím neřeším, přihlásit dovoz není zrovna nejlevnější + jsem teď kupoval ty čepy a geometrie, takže výfuk je prozatím dost vzadu na priority-listu. Teď budou důležitější zimní gumy, baterka atd...
Celkové náklady jsem přestal sčítat asi před půl rokem , když jsem se dostal nad ceny nebouraných aut

ale možná to někdy dopíšu, jestli si vzpomenu na to co se platilo a kupovalo. Co se týká člověko-hodin tak tam to kolem tisícovky bude hrubým odhadem.