nejaky up..
takze menil som ulozenia zadnej napravy za cerveny polyuretan, pri rozlucke s starym ulozenim letnymi gumami som spravil burnout..
po vymene ulozenia, gum a burnoute mi zacal hucat (rozumej taka zachovala karosa, nezainteresovany clovek si to nevsimne, otvorene okno/radio to lahko prehuci) dif/poloosy hlavne pri rozbiehani v oblasti 1300-1700ot a vo vyssich rychlostiach 80-120kmh hlavne pri jemnom plyne auto spomaluje ale plyn jemne stlaceny.. Pri pustenom plyne alebo akceleracii je ticho.. inak ziadne ine vybracie
++ pri blbom pusteni spojky buchne prevodovka/dif/kardan je to ako keby na pruzine, robili to aj predtym ale som myslel ze to robia robite ulozenia
takze mozne priciny:
- odsral svor alebo poloosy ktore mali 170 000km.. poloosy mam uz nachystane druhe co boli OK (380 000km

)
- hardyspojka, lebo stara je jemne popraskana a ked som lezal pod autom s zarednym kvaltom tak mala nejaku volu, skusim dat novu co uz vozim tyzden v aute..
- kardan/krize/lozisko
- cervene ulozenia proste prenasaju viac hluku do karoserie
----nejake ine napady?
este ma stve hmlenie jedneho dialkoveho svetla.. uz som ho dva krat vysusil a stale dookola..
nahradny diel pre e30