Zdravím Vás,
po dlhej odmlke sa znova ozývam ... s tou prestavbou som to konečne ukončil aj keď dosť smutne. Nechce sa mi to do detailu rozpisovať, ale v skratke ... za celý čas sa zmenilo kopa vecí, mimo iného aj "servis" ak sa to tak dá nazvať v ktorom mi auto dávali dokopy. Po roku v prvej dielni kde sme začali prerábku som auto odviezol inému mechanikovi, lebo aj po xy telefonátoch a návštev servisu sa autu jednoducho prestali venovať a nechali ho jednoducho bokom nedorobené. Na odporúčanie jedného nemenovaného borca som odviezol auto inému mechanikovi ktorý sa vraj vyzná a auto dá dokopy. Bol to nakoniec väčší omyl ako tí prví .. Ja som medzičasom riešil bývanie, prácu a kopa ďalších vecí, takže auto išlo stále viac a viac bokom... vlastne to bolo iba o telefonátoch s mechanikom že čo vlastne robil a čo ešte treba a kedy to už bude.. .... jednoducho nekonečný príbeh. Po ďalšom dlhom období, keď už som mal viac času a uplne stratil trpezlivosť som auto zobral aj od druhého borca a ako už niektorí viete rovno som ho posunul Koradovi. Elektrika tam bola stále nedorobená a po tak dlhej dobe státia už by to asi nikto do kopy nedal... a ak ano bolo by nekonečne vela vecí a problémov kým by to bolo bojaschopné a spolahlivé auto... ak by sa to vôbec dalo. Medzi tým ako som auto doviezol domov a posunul ho Koradovi som si "zalepil bolačku"

kúpou ďalšej e38, ale tento krát 750iLA. Ako na každom takto starom aute je čo dolaďovať, ale v základe je auto v omnoho lepšom stave ako bolo pôvodné keď ešte jazdilo. Prikladám aj pár foto z pôvodnej 740iLA pred prvým prevozom, potom po dovoze domov a nakoniec už trocha "obraté" pri dovoze Koradovi.... plus foto nového žrúta :)