... všetko o BMW ...
VT-535BH napísal:Jo pamätám si partiu aj grill:)
Tak tak, alebo nazvyme to skôr parkovisko lebo ako priemyselný park to nevyzerá a asi ani skoro nebude. Určite by sa fotilo lepšie keby sa v pozadí vynímali fabriky, komíny a pod.:)
Je to celkom jednoduché. Vzal som vodný brúsny papier 500vku a ručne brúsil kým sa nestratili dierky a škrabančeky po kamienkoch, potom som vzal 1000cku a nakoniec 1500vku (aspoň takto si to teraz pamätám lebo 2000 vodný nemali ale úplne mi to stačilo takto). Určite sa u teba nájde Autoglym Super Resin Polish alebo ešte lepšie Paint Renovator - s ním som to ručne doleštil, prebehol mikrovláknom a na obrázku je výsledok. Dohromady to nič nestálo.
ptz napísal:to s tou baterkou, ze vydrzi iba 3 roky moze byt aj kvoli tomu, ze nie je AGM. auto ma myslim dohrev a ten znici neAGM baterku ovela skor, ako je jej bezna zivotnost. robilo mi to aj na e39 530d, kde sa bateria ani nekoduje. tiez som dal 'lacnejsiu' verziu neAGM a po 3 rokoch kaput. potvrdil mi to aj kamos, co robi v bmw, ze chodia smutni zakaznici, ked sa im baterka znici po par rokoch, ked nemaju AGM.
mozno nakodovanie by jej zivotnost trochu predlzilo, ale urcite nevydrzi tolko ako drahsia AGMka
mareko258 napísal:tieto BBS su krasne kola ale na E60 ku treba minimalne v 20ky aby mali dojem krasnych a dokonalych kolies ...ale ajtak auticko Tomino cukrik ako sa patri a o starostlivosti nehovorim nech ti robi radost nadalej ....sedy bracha....
zollo napísal:priznam sa tvoj pribeh som si prelistoval niekolko-krat... a bol to jeden z impuzov, ze som sa rozhodol ist do niecoho podobneho ... i ked si uvedomujem, ze v case ked si si to zaobstaral ty, tak tie ceny sa pohybovali asi diametralne vyssie, klobuk dole
Peto24 napísal:no máš pravdu , ten zadok je celý zle ! som zvedavý na nové obutie