... všetko o BMW ...
mareko258 napísal:=D>![]()
![]()
![]()
super cena za tu baterku niet o com.......
ja som kupil sice bosch....v servise mi vraveli ze nie su az take dobre ako Varty no uvidime, kolko vydrzi......tiez mam taku istu velku ako ty ledva mi ju tam narvali....
baworo535d napísal:
BOSCH je prezlecena VARTA, ale strasi tip...
tak mi bolo povedane, lebo tiez chystam kupu novej...
Arnost napísal::shock: to musela byť iná šupa ked ho tak ohlo
Ľuboš PP napísal:Ako hovorí Vale750...dá sa to nastaviť na tlmiči, ale iba v určitom rozmedzí...mám ten istý problém a keďže som puntičkár, tak idem vymeniť predné tlmiče + komplet ramena. Myslel som, že keď vymením komplet riadenie, že geometria bude tip-top, ale nebola. Mám ju presne tak, ako ty...
Inak krásne auto!!! Super fotky...Jednoduché, krásne, športové, decentné
![]()
P.S.: Predpokladám, že sa jedna o origo disky...???
VT-535BH napísal:Pozeral som Bosch aj Banner. Varta Silver Dynamic dobre stala v testoch ale co bolo rozhodujuce tak naskytla sa dobra cena a volba padla na nu. Chceš isť do 110tky? Myslim ze tam bola 90ah a kvoli telke som chcel väčšiu.
baworo535d napísal:
moja baterka je uz KO, necham otvoreny kufor, dvere- (rozsvieteny interir) ked vysavam si auto a potom uz startujem cez kableeste stastie ze stoji SWIFT na dvore, ze je o co pichnut
neviem ci ma zmysle ist do vacsej baterky, rozmyslam ze tu co mam ma 6rok. a spokojnost... teda 90ah
fotku vytlacim ukazem tomu komu treba a povie ci je pravdepodobnost zeby mu pukol... sak bavili sme sa o tom...