... všetko o BMW ...
speq napísal:sak je to rozdiel ale zaklad je ze E46ka nestihala .. stock M3 proti chipnutej 535d nestiha :)
speq napísal:tak ano na babe by asi nestihal za nou .. zaujimalo by ma ako na okruhu by to daval ..
kedze csoky s golfom daval dole M5ku na ringu .. dokonca neviem ci si to nebol aj ty tomas
Vlado Behun napísal:Ahojte, mozno trocha OT, no pridavam pre inspiraciu foto DRSNEJ "M5" 335d z BAJe to ilustracia toho, ako dotiahnut M packet do dokonalosti
tomasbmw napísal:
bez urazky, je to 535d a nie 335da podla mna je to strasne... nezladene auto... nejaky cavo si tam nahadzal mpacket potom si tam dal vyfuky a potom este co najvecsie kolesa..co na tom, ze sa k tomu vobec dizajnersky nehodia.. strasne auto...
Duplo napísal:
Zaklad je, ze su to dva nezrovnatelne vozy. Sprinty su pre pubertakov, vezmi to na Babu alebo na okruh a tam uvidis ten priepastny rozdiel medzi M3 a 535d. Lebo na to je M3 postavena.
Duplo napísal:
Okruh ma 535d velmi slaby, v priemere o 15 sekund slabsi ako malo moje Z3 coupe alebo napr. Ivanova M3 E46. Jazdilo s nami na Tempus Days - cierna 535d na BA znackach. Je to velka a tazka krava kde ani Msport podvozok nepomoze. Samozrejme zalezi na soferovi.
Bez urazky ale golf ma mohol trhnut jedine vo vychladzovacom, pripadne zahrievacom kole a zasa miesas jablka s hruskami. Bol to civilny golf na seriovom podvozku, so seriovym motorom a pneu ?
Ja ti prinesiem aj octaviu, ktora narobi paseku aj s M5 aj s M3 na okruhu....
Ejjj dpc deti, deti...neviete o com rozpravate.
tomasbmw napísal:bez urazky, je to 535d a nie 335da podla mna je to strasne... nezladene auto... nejaky cavo si tam nahadzal mpacket potom si tam dal vyfuky a potom este co najvecsie kolesa..co na tom, ze sa k tomu vobec dizajnersky nehodia.. strasne auto...
speq napísal:
nie jasne ze to neni seria .. komplet prerabka .. a trhol by ta normalne ked ty do zakrut brzdis a on ich vie prejst ovela rychlejsie, ved ti zistim jeho casy , jedna sa o golf 1 alebo 2 neviem s ktorym to bolo ..
tak sa neurazaj hned , ale iba som povedal ze ten sprint vyhrala 535d a o dost :)
airbone napísal:zaujimave farbenie ruciciek, no asi to nevyzera tak moc dobre ako origo cervene z M5.
(o chvilku u mna na predaj origo sady.....)
limon4 napísal:..tie budíky sú úplne super možno sa raz aj ja k tomu uchýlim.. dva palce hore..