Piatok, 24. Februára 2012, 07:57
To je M54? Tiez mam ten motor...
Ako pisal jararak, pretesni Vanos, spolu s nim vymenis aj tesnenie veka ventilov. Dalej pokracuj vymenou separatora oleja a hadic okolo neho. Dalsia vec, ktoru sa oplati skontrolovat je DISA, okrem toho, ze sa zvykne vydrat oska a klapka sa zacne pretacat sa stava, ze sa vibraciami povoli zaistovaci kolik a potom klapka spolu s kolikom leti do sania...co nasleduje dalej Ti asi nemusim vysvetlovat. Skontroluj ten motor, aby si zistil, v akej je kondicii, to je zaklad. Olej, filtre, sviecky ani nespominam. Olej prevodovky a takisto aj diferaku.
Ked bude motor v poriadku, pokracuj podvozkom, kontrola zadnych pruzin (zvyknu sa lamat), vymena tlmicov, silentov stabilizatorov, spojovacich tyciek (tzv. kosti stabilizatora). Dalej kontrola capov a ostatnych silentov, hardyspojka kardanu, silenty diferaku...toto je e39, v aute musi byt ticho po prechadzani cez nerovnosti, ziadne buchanie a podobne. Zameraj sa na technicky stav az potom ries picoviny. Moj ex-Compact ani radio nemal, pretoze som riesil hlavne technicky stav, audio ma zaujimalo ako uplne posledne, pocuvam hlavne motor a podvozok, nepotrebujem pazvuky prekryvat aparaturou... Ked som ho predaval, do dokoncenia stacilo uz vymenit len silentblok diferaku a lave predne lozisko...
BMW -Bayerische Motoren Wergel
Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex
pribehe36 316i Compact '97 -ex
pribeh