Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión.. Novšie nie vždy musí znamenať lepšie.. e46 323i ex e91 330xi N52 e92 335xi N54 g31 540ix B58
Na fotke co si pridal su origo 19" a zamozrejme s mensim ET v zadu ..to je dost rozdiel od replik. Stefo mal cierne repliky urcite si to videl na foto ze az taky waw to nieje. Kazdopadne su to velmi pekne disky. Aj Martin46 ma v ponuke dost replik
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK
No ja som s original CSL mal cest vidiet, chytit a slintat... V Norsku ju mal panko, stala aj pri normal M3 a bolo vidno rozdiel, to iste aj oproti E92 M3...
Nazivo CSL vypada asi takto :
Cize urcite nic nepokazis, tie kolesa sa pacia aj mne. Len nespekuluj ziadne pasiky, ani striekanie... Ser nato, radsej kup nove kvalitne gumy a jazdi a jazdi
Lubos - tiez som sa nahneval,ale neee ...proste zacne zaberat pri volante a hlavne prechod z rychlosti nie je taky plynuly. no mechanik povedal ze este aj ta stara by nieco vydrzala